Koronavirüs bağışıklık testlerinin sonuçları açıklandı

Moskova'daki Pirogov Tıp ve Cerrahi Merkezi'nde 240 doktora koronavirüse karşı bağışıklık testi yapıldı. Test yapılan doktorların yüzde 15'inde (30 kişi) koronavirüse karşı bağışıklık tespit edildi.

Koronavirüs bağışıklık testlerinin sonuçları açıklandı
Koronavirüs bağışıklık testlerinin sonuçları açıklandı
GİRİŞ 18.04.2020 06:57 GÜNCELLEME 18.04.2020 09:24
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Rusya Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre testler, son iki ay içinde akut solunum yolu viral enfeksiyon belirtileri göstermeyen doktorlara yapıldı. Sağlık merkezinin "kırmızı bölgesi" ve girişinde çalışan doktorlarda koronavirüse karşı bağışıklık tespit edildi.

 

Bakanlık, test sisteminin Novosibirsk Devlet Viroloji ve Biyoteknoloji Araştırma Merkezi 'Vektör'de geliştirildiğini belirtti.

Daha önce, Rusya İnsan Sağlığı ve Tüketiciyi Koruma Kurumu (Rospotrebnadzor) Başkanı Anna Popova, doktorların Kovid-19'a karşı bağışıklık testlerinin 14 Nisan’da başlayacağını duyurmuştu.

 

Test, doktorların ne kadar korunduğunu belirlemenin yanı sıra, geliştirilme aşamasında olan koronavirüs aşılarının etkinliğini göstermeye yardımcı olacak.

YORUMLAR 3
  • Erhan Bey 4 yıl önce Şikayet Et
    Hikayeler hikayeler hikayeler.Yalandan kim ölmüş.Herkez karizma derdinde.Çin vuhanı evlere kitledi iki ay kapısını çalmadı milletin yok neymiş dört bin vefat var diyo.İranda hasta tedavisi yok neymiş resmi rakamlara göreymis.Abd mezarlıklar dahi parayla olduğu için cesetlerin sahipleri gelsinde parasını alalım öyle gömelim derdinde.Siz kime ne anlatıyonuz sinsi tüccarlar.
    Cevapla
  • Sevim 3 yıl önce Şikayet Et
    Evet çözüm yada yapılması gereken açıklama ne olacak bu durumda?
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Ee çözüm ne o zaman
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü
Türkiye için önemli fırsat! Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretine çevrildi