Rus doktor korkuttu: Koronayı aratacak bir salgın geliyor

Ünlü Rus doktor Aleksandr Myasnikov, dünyanın önümüzdeki süreçte koronavirüsten çok daha ölümcül bir virüsle karşı karşıya kalacağını iddia etti. Myasnikov, "Hepimiz yüzde 30-35 ölüm oranlı ciddi bir salgın bekliyoruz" yorumunda bulundu.

Rus doktor korkuttu: Koronayı aratacak bir salgın geliyor
Rus doktor korkuttu: Koronayı aratacak bir salgın geliyor
GİRİŞ 28.04.2020 01:40 GÜNCELLEME 28.04.2020 01:44
Bu Habere 109 Yorum Yapılmış

Rusya'da koronavirüs pandemisi izleme merkezinin sözcüsü Dr. Aleksandr Myasnikov, dünyanın ileri zamanda şu anda etkili olan Kovid-19 pandemisinden daha ölümcül bir salgınla yüzleşeceğini belirtti.

 

 

"YÜZDE 30-35 ÖLÜM ORANLI CİDDİ BİR SALGIN BEKLİYORUZ"

"Hepimiz yüzde 30-35 ölüm oranlı ciddi bir salgın bekliyoruz" öngörüsünde bulunan Myasnikov, koronavirüs ile ilgili mevcut durumun dünyaya yeni salgına daha iyi hazırlanması için yardım edeceğini kaydetti. Rus doktor ayrıca şu anda koronavirüsü kapma olasılığının en yüksek olduğu en tehlikeli yerin hastaneler olduğunu vurguladı.

 

 

"AŞAĞI HAREKET MAYIS SONLARINDA BAŞLAR"

Doktor Myasnikov geçen çarşamba verdiği demeçte daha önce Rusya'daki salgının ulaşacağı en tepe noktası ile ilgili kendi tahminini çürüttü. Ülkelerin bulaşma vakalarında ortalama 2-3 ayda en üst noktaya ulaştığını ifade eden Myasnikov, "Bizde ise vakalar benim öngördüğüm gibi değil, neredeyse 1 ay geç başladı. Şimdiki durum, mayısta platoya ulaşacağımızı, mayıs sonlarına doğru ise aşağıya dönüş başlayacağını gösteriyor" ifadelerini kullandı.

Myasnikov geçen pazartesi koronavirüs hastalığını geçirdiğini, yapılan testlerin vücudunda enfeksiyona karşı oluşan antikor varlığını gösterdiğini açıklamıştı.

YORUMLAR 109
  • Kemal Özer 3 yıl önce Şikayet Et
    Salgın suni olarak üretildi ve bir amaca dayanılarak salındı ise koronadan sonra başka virüslerde ortaya çıkabilir, iyi olan tarafı ülkemiz ve diğer devletler salgına karşı iyi -kötü deneyim sahibi oldu,
    Cevapla
  • Metin 3 yıl önce Şikayet Et
    arka planda neler oluyor , Allah (c.c.) bilir.
    Cevapla
  • Taceddin 3 yıl önce Şikayet Et
    Rabbimizin dilediği olur. Bizede teslimiyet düşer.
    Cevapla
  • DADAŞ 3 yıl önce Şikayet Et
    Korkmayın ALLAH VAR GAM YOK Ama tabki akıllı harek edeceğiz çalışacağız virüs nerden veya kimler harekete geçiriyor ise bizde ona göre hareket edeceğiz birazda Dinimizin dediklerini yaparsak yani Temizlik Helal Haram Kul hakkı Zina bunlara dikkat edersek inanıyorum ki virüs yanımızdan geçemez HAYIRLI RAMAZANLAR
    Cevapla
  • Ferhat 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu doktor bozuntusuna vahiy mi gelmiş , böyle bir virüsü ölüm oranları ile belirttiğine göre , laboratuvar ekibinden . USA , Çin , Rusya , İngiltere , Fransa , İsrail , Almanya....gibi sicili bozuk , insanlıktan nasibi olmayan şeytanın yamakları , her 2 cihanda da sevdiklerinizle birlikte olun :))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar