Rus Kızıl Ordu Korosu Mehter Marşı çaldı

Rus Kızıl Ordu Korosu, Türkiye'nin yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadelesine moral desteği sağlamak için "Kahraman Türk milletine saygı ve sevgilerimizle" notuyla Mehter Marşı'nı seslendirdikleri bir video paylaştı.

GİRİŞ 08.05.2020 22:33 GÜNCELLEME 08.05.2020 22:39
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Türk ve Rus bayraklarının görüntüsüyle başlayan videoda, evlerinde enstrümanlarını çalan ve marşı seslendiren koro üyelerinin yanı sıra onları idare eden maestronun görüntüleri yer alıyor.

Koronun Türkiye'deki konserlerinden bölümlerle İstanbul'un tarihi ve turistlik mekanlarındaki dezenfeksiyon çalışmalarına yer verilen videoda, Kovid-19 ile mücadeleyi sürdüren sağlık çalışanları da görülüyor.

Mehter Marşı'nın seslendirildiği video "Evde Kal Türkiye" notuyla sona eriyor.

 

 

YORUMLAR 60
  • YAVUZ SELİM 3 yıl önce Şikayet Et
    bu habere kesinlikle duygusal bağlamda bakmamak gerek. Rusya, türkiye karşıtı başlatacağı bir propaganda öncesi yemleme çalışması yaptı.türkiye'nin bu tarz güzel uygulamalara ezelden beri yine aynı güzellikle karşılık verdiği tüm çevrelerce biliniyor işte bu zayıf noktamız. rus propagandası başlayınca verilen bu güzel cevap malzeme olarak kullanılacak... bana göre kesinlikle propaganda başlangıcı... herkes ayık olsun gaza gelmeyin...yabancı devlet askerlerinin,ejdadımızın mirasını tekrarlaması ejdadımızı daha ulu yapmaz. biz mirasçılar olarak ejdadımızın mirasına sahip çıkmalıyız önemli olan bu...ejdadımızı gerçekten yükseltecek olan budur ?
    Cevapla
  • Hayırdır İnş. 3 yıl önce Şikayet Et
    Bayram değil, seyran değil, eniştem beni neden öptü?
    Cevapla
  • hasan elçin 3 yıl önce Şikayet Et
    yakında sizleride türk yapacaz Allahın izniyle....
    Cevapla
  • tuğra 3 yıl önce Şikayet Et
    elin moskowu ejdadımı olan osmanlıyı gündemde tutuyor,bizim çakma cumhuriyetciler ise osmanlının tüm izlerini silmeye calışıyor.nankörlükte sınır tanımıyorlar.reziller.
    Cevapla
  • Baki Yener 3 yıl önce Şikayet Et
    Yakında putine bir süikast yaparlar gibime geliyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor
Siyonist barbarlar sivilleri öldürüp dozerle taşıdı!İşte soykırımın kanıtı o anlar