Sebebi bilinmiyor! Eyalette 3 ayda 5 bin 293 kişi öldü

Dünyada koronavirüsün (Kovid-19) en fazla vurduğu şehir olan ABD'nin New York eyaletinde 5 binden fazla ölümün sebebinin kayıtlarda tanımlanmadığı belirtildi.

GİRİŞ 11.05.2020 21:14 GÜNCELLEME 11.05.2020 23:22
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri (CDC) tarafından yayımlanan raporda, 11 Mart ile 2 Mayıs arasında New York'ta gerçekleşen ölümler incelendi. 

 

 

Çalışmada, söz konusu tarihler arasındaki toplam 32 bin 107 ölümden 24 bin 172'sinin beklentinin üstünde gerçekleştiği, bu rakamdan da 18 bin 879'unun direkt veya dolaylı Kovid-19 bağlantılı olduğunun tespit edildiği kaydedildi.

Raporda, geriye kalan 5 bin 293 ölümün ise kayıtlarda virüs ile bağlantısı olup olmadığının tanımlanmadığı belirtilerek, "Bu fazladan ölümlerin Kovid-19 ile direkt veya dolaylı bir bağı olup olmadığı bilinmemektedir ve daha fazla araştırma yapılması gerekmektedir." ifadelerine yer verildi.

 

 

Kovid-19 salgınına ilişkin güncel verilerin derlendiği "Worldometer" internet sitesine göre, New York’ta 345 bin 817 vaka ve 26 bin 874 can kaybı bulunuyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 17
  • Milliyetci 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu taktir başlangıçtır ok yaydan çıkmıştır VİRUS BAHARI artarak devam edebilir. Takı Yaratılan yaratanına diz çöküp itaat edesiye kadar devam edebilir.
    Cevapla
  • Yerli ve Milli 3 yıl önce Şikayet Et
    Abd hastalığın adını koyamıyormuş 21 ülkede biyolojik askeri üssü varmış 21 ülkede biyolojik askeri üs ne demek yani adamlar işi gücü bırakmış virüs üretiyorlar kime karşı insanlığa karşı merak etmeyin kadın doktor bütün dalavereyi anlattı bunlar virüsü üretiyor yayıyor sonra aşı satıyor namussuzlar o hastalığın adını aşı firmaları koyar merak etmeyin bütün dünyanın başına bela olan abd herjesin sensen kurtulması için bu hastalıklardan senin kökünün kazınması dileğiyle diyorum !..
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    ABD ölüm sayısını az gösteriyor
    Cevapla
  • TONTON 3 yıl önce Şikayet Et
    Tevbe 126.Ayet: Onlar, her yıl bir veya iki kez (çeşitli belâlarla) imtihan edildiklerini görmüyorlar mı? Sonra da ne tevbe ediyorlar ne de ibret alıyorlar. Bu hastalıktan kurtulmak için 80 milyon olarak aynı anda tövbe etmek olacaktır Diyanet işleri başkanı bunu yapabilir tvde canlı yayınla...
    Cevapla
  • Cancağızım 3 yıl önce Şikayet Et
    Her gün yatsı ezanından sonra dua yapılıyor kaç kişi çıkıyor balkona pencereye!
    Cevapla
  • Dayıcım 3 yıl önce Şikayet Et
    Sebebi ırak Suriye ve diğer İslam ve mazlum coğrafyasında yaptıkları
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...