Gazze Şeridi'nde ölü sayısı 1000'i geçti

İsrail saldırılarının sürdüğü Gazze Şeridi'nde ölenlerin sayısının bini geçtiği bildirildi. Çoğu ağır binlerce de yaralı var.

Gazze Şeridi'nde ölü sayısı 1000'i geçti
Gazze Şeridi'nde ölü sayısı 1000'i geçti
GİRİŞ 14.01.2009 19:10 GÜNCELLEME 14.01.2009 19:10
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Hamas idaresindeki Sağlık Bakanlığı, ölü sayısının bini geçtiğini açıkladı. Filistinli sağlık görevlisi Muaviye Hasaneyn, son olarak ölü sayısının bin 10'a yükseldiğini söyledi.

Gazze'de yaşanan kargaşadan ve belirsizlikten dolayı, net olarak ölü sayısı hesaplanamıyor. Birçok yerde hala enkaz altında cesetler olabileceği belirtiliyor.

İsrail ordusu da "yüzlerce militanı öldürdüğünü" açıklamıştı.

Filistinli sağlık kaynakları bugünkü saldırılarda en az 10 kişinin öldüğünü açıkladı. Aynı zamanda bazı enkazlardan da cesetlerin çıkarıldığı belirtildi.

Gazze merkezli Filistin İnsan Hakları Merkezi de son olarak saldırılarda ölen sivil sayısının 673 olduğunu duyurmuştu. Ölenlerden en az 400'ünün de kadın ve çocuk olduğu aktarılmıştı.

Bir buçuk milyondan fazla kişinin yaşadığı Gazze'de halkın çoğunluğu 18 yaşın altında.

KAYNAK: CHA
YORUMLAR 12
  • Yazar Aydın Düşünür HASAN BEYAN 15 yıl önce Şikayet Et
    BÜTÜN YAHUDİ İSRAİLLİLER ve ONLARI DESTEKLEYENLER GEBERSİNLER YANSINLAR İNŞAALLAH AMİN.... BÜTÜN YAHUDİ İSRAİLLİLER ve ONLARI DESTEKLEYENLER... Etleri liğme liğme olsun, param parça parçalansınlar, kızgın ateşlerde kavrulsunlar İNŞAALLAH amin...
    Cevapla
  • Yazar Aydın Düşünür HASAN BEYAN 15 yıl önce Şikayet Et
    İSRAİLLİLER, YAHUDİLER ve ONLARI DESTEKLEYENLER SADECE CEHENNEMDE YAŞAYACAKLARI AZABI ÇOĞALTIYORLAR. GAZZELİLER yaşadıkları vahşet ve ölümler için ALLAH celle celâluh a isyan etmiyorlar..Bilakis, HASBUNALLAHU VE Nİ'MEL VEKİL diyorlar..Yani VEKİL OLARAK YANLIZ BİZE ALLAH YETER, KORUYUCU OLARAK ALLAH BİZE YETER, YARDIMCI OLARAK ALLAH BİZE YETER diyorlar..İşte onlardaki İMANIN büyüklüğü...Onlar biliyorlarki hayatta ALLAH tan, ÖLÜM de ALLAH tan..Onları her kim ölüdürürse öldürsün canı alan yine ALLAH..Hayatın başından sonuna kadar sınav iken, ne mutlu ALLAH için, dini İSLAM için ölebilenlere ŞEHİT olabilenlere
    Cevapla
  • hasan tahir 15 yıl önce Şikayet Et
    tuncay güneyin gözlerinden öpüyorum... .tuncay güney hayranıyım..yahudiyim diyen bi adamın gazzeden sonra türkiyeyi bombalamasına çanak tutanlarıda ayrıca kutluyorum....
    Cevapla
  • şevki yıldırım 15 yıl önce Şikayet Et
    oyuna gelmeyin yahudiye hizmet etmeyin. arkadaşlar türkiyenin gazede asker olarak işi yok..türk askeri gönderilmemeli filistine..zaten onların istediği debu...filistin direnişini bitirmek vede mevcut topraklar üzerinde filistin devleti kurmak istiyorlar..bunun için müslüman ülkelerinden asker isteniyor..hem israile saldırı dursun hemde planlarını kabul ettirmekiçin.bir filistinli kalana kadar direnişe devam..özgürlük kanla alınır.haksızın hakkını tarih verecektir...
    Cevapla
  • kazım çalış 15 yıl önce Şikayet Et
    katliam. bu ne son nede ilk katliam siyonist katiller sözde vadedilmiş topraklarını elde edene kadar muslümanmış hiristiyanmış demeden kadınmış bebek miş demeden öldürmeye devam edecek günümüzde hz musanın getirdiği dine mensup bir yahudi malesef kalmamıştır. israil devleti kanla kurulmuş ve aynı kurulduğu gibi de kanla çökecektir. TEK GERÇEK ÖLÜM kimse bu dünyanın hakimi olamaz olmayacakta bu yüz yılın israilin yok oluşuna sahne olacağını düşünüyorum .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık