Kimyasal Ali'nin idam görüntüleri Galeri

Irak'ın 2006 yılnda idam idam edilen lideri Saddam Hüseyin'in "Kimyasal Ali" lakaplı kuzeni Ali Hasan El Mecid, dün idam edilmişti. İnfaz görüntüleri Irak devlet televizyonunda yayınlandı..

Kimyasal Ali'nin idam görüntüleri Galeri
Kimyasal Ali'nin idam görüntüleri Galeri
GİRİŞ 27.01.2010 00:01 GÜNCELLEME 27.01.2010 00:01
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

"Kimyasal Ali", 2007'de Enfal davasından, 2008'de de Körfez Savaşı sonrasında Şii ayaklanmasını bastırmadaki rolünden dolayı idam cezası almıştı.

1988'deki Halepçe katliamında 5 bin kadar Kürt ölmüştü. Dün de Irak'taki binlerce Kürt, Kimyasal Ali'nin idam edilmesini kutladı..

Irak devlet televizyonu da görüntüleri dün yayınladı..

HABER7.COM

YORUMLAR 35
  • Murat Cönger 14 yıl önce Şikayet Et
    yanlış yaptılar. bu adam müslümanların en büyük kozuydu böyle idam etmeleri çok saçma aynı şekilde saddamıda
    Cevapla
  • Hasan NARİN 14 yıl önce Şikayet Et
    ASıl Katil abd. tamam bu adam ırak halkına zulmetmiş olabilir ama asıl katil asıl zulmeden ıraka abd dir. Adamlar bir halt ettik diye de milletin gözünü boyuyorlar. Yaptığı maliyeti de ırakın petrolünden çıkartıyordur. Irak halkı ve ırak gibi etnik çoğunluğun olduğu ülkeler dikkatli olması lazım.
    Cevapla
  • okan 14 yıl önce Şikayet Et
    ya pes. ya admın başına taş düşse kürten bilecek adam kendinde kusur bulmaz kürde hakeret eder ya bak bir arştımaya göre bu ülkede bu tür yazanların çoğu dışardan bu ülkeye sığınan ya acem ya arap yada nerden geldiği beli olmayanlarmış hata bu ülkeye tek damla kan vermiyenlermiş bakın bu ülke için kürtler yüzbinlerce şehit vermiş yine vermeye hazırlar ama o dışardan gelenler nasıl kendi ülkelerine bir faydası olmamışsa bu ülkeyede faydası olmaz ancak cem uzan gibi milyetçilik yapıp parayı vurup kaçarlar
    Cevapla
  • Hayati Kahveci 14 yıl önce Şikayet Et
    ABN NİN ELİYLE OLMAMALIYDI. Ölümü çoktan hak etmiş olsa da abd eliyle olmamalıydı...saddamla orada hesap versinler...ne kimyası kaldı ne de fiziği....
    Cevapla
  • mustafa raşit duman 14 yıl önce Şikayet Et
    darılmayın düzelin düzeltin. o ölen adam bir katildir bu bir gerçek.Ancak ve sadece İslam için Allah için Sadece islamı savunmak için savaşaılır.bunda hem fikiriz.Fakat bir itirazım var Siz kürt arkadaşlar size birşey söylendimi hemen delleniyosunuz.peki size soruyorum niye her türlü sorun sizin milletten çıkıyor.cehalet desen karadenizde alası var cehaletin ammaaaaaa vatana ihanet yoktur.Can verilir bayrağı altında yaşanılan ülkeye ihanet edilmez.niye askere polise molotof atılır orada niye kurşun sıkılır anlamış değilim sizce????????
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor