California semalarında 'gizemli' füze / VİDEO

ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), California eyaletinin güney semalarında görülen 'gizemli' füze hakkında, "Ne olduğunu bilmiyoruz" açıklamasını yaptı.

GİRİŞ 10.11.2010 06:08 GÜNCELLEME 10.11.2010 06:08
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

KCBS televizyon kanalının Los Angeles'ta helikopterden çekmeyi başardığı görüntüler, ülkede tartışmalara yol açtı. Kanalın internet sitesinde de yayınlanan videoda, gökyüzünde süzülen bir cisim ve arkasında bıraktığı iz görülüyor.

Ülke medyasında cismin yanlışlıkla fırlatılmış bir Amerikan füzesi olup olmadığı üzerinde duruluyordu. Bunun üzerine açıklama yapan Pentagon sözcüsü Albay Dave Lapan, "Savunma Bakanlığı olarak bu cismin ne olduğu ve nereden geldiği hakkında bir bilgimiz yok. Bizimle hiçbir ilgisi yok" dedi.

Kuzey Amerika Hava Sahası Savunma Komutanlığı (NORAD) ve Amerikan Kuzey Komutanlığı'nın ortak açıklamasında ise, görülen cismin ABD ulusu için bir tehdit oluşturmadığı belirtildi. Açıklamada, füzenin yabancı bir ülkeden fırlatılmadığı, yeni veriler elde edildiğinde kamuoyuyla paylaşılacağı vurgulandı.

 

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 1
  • MUSTAFA YILAMZ 13 yıl önce Şikayet Et
    YALANCILAR !!!. NE OLDUĞUNU BİLMİYORLARMIŞ (!) sizi yöneten yahudilere sorun o zaman ! kendi insanlarını bile kobay olarak kullanan aptal sam amca. dur ben söyleyim ne olduğunu :) RUSYANIN OYUNUDUR BU ! zaten 51. bölge de de ufo lar var (!) Amerikalı = .................. :)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor