Kudüs'te UFO paniği

Kudüs’te Hz. Muhammed'in göğe yükseldiğine inanılan Kubbet-üs Sahra’nın üzerinde kameraların görüntülediği uçan cismin UFO olduğu iddia edildi.

Kudüs'te UFO paniği
Kudüs'te UFO paniği
GİRİŞ 04.02.2011 11:14 GÜNCELLEME 04.02.2011 11:14
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kudüs’te Hz. Muhammed’in göğe yükseldiği yer olduğuna inanılan Kubbet-üs Sahra’nın üstünde hareket eden ışıklı yuvarlak cisim görüldü. Aşağı yukarı hareket eden ve bir görünüp bir kaybolan cismin UFO olduğu iddia edildi.

Uzmanlar birçok açıdan videoya alınmış ve fotoğrafları çekilmiş bu cismin hareketlerinin hızı nedeniyle uçak ya da herhangi bir hava aracı olamayacağını belirtti. Görüntülerde, Kubbet-üs Sahra’nın tepesinde parıldayan bir küre görülüyor. Küre, büyük bir süratle göğe yüsekliyor, ardından tekrar alçalıyor.

Görüntülerin sonunda, çok büyük bir süratle yok oluyor. İngiltere Savunma Bakanlığı yapmış olan UFO araştırmacısı Nick Pope, Kudüs’te çekilen görüntüler için “Bugüne dek elde edilen en etkileyici görüntüler. Bu cisim UFO değilse ve insanlar tarafından üretilmiş bir şeyse, insanoğlu tarafından üretilmiş en gelişmiş düzenek ile karşı karşıyayız” dedi.

Habertürk

YORUMLAR 1
  • natural 13 yıl önce Şikayet Et
    başınıza ufo kadar taş düşsün. ey israil başınıza ufo kadar taş düşsün.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak