Yunanistan'dan 5 adaya vize sürprizi!

Yunanistan, Doğu Ege adalarına Türkiye'den yapılacak ziyaretler için limanda vize uygulamasını başlatacak

Yunanistan'dan 5 adaya vize sürprizi!
Yunanistan'dan 5 adaya vize sürprizi!
GİRİŞ 22.05.2012 20:52 GÜNCELLEME 22.05.2012 21:26
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yunanistan Vatandaşı Koruma Bakanlığı'nca alınan karar doğrultusunda, Türkiye'den ziyaretçilerin Yunan konsolosluklarından vize almadan söz konusu adaları ziyaret edebileceği bildirildi.

Ön çalışmaları başlayan pilot programın Doğu Ege adaları olan Midilli, Sakız, Sisam, Rodos ve Kos adalarına yapılacak 15 günü geçmeyen ziyaretleri kapsayacağı belirtildi.

Yeni vize uygulamasının, Yunan adalarını ziyaret eden Türk vatandaşlarının sayısını önemli ölçüde artıracağı ifade ediliyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • emre konan 11 yıl önce Şikayet Et
    gitmeyin.... yunanistanda ekonomi namına birşey kalmadı zaten, olmayan ekonomilerini turizmle bir nebze kıpırdatma çabaları bunlar. kimse gitmesin, 2-3 yıla kadar o adaları bize satarlar zaten. bu vesileyle yunan toprağına değil türk toprağına basmış olursunuz :)
    Cevapla
  • erdal 11 yıl önce Şikayet Et
    muslumanin umre sine burunlarini sokan aydinlar bu duruma acayip sevinmisdir. hani kurtulus savasinda ankaraya kadar gelip halki asip kesip tecavuz edip koyleri kasabalari sehirleri talan edenler sudiler ya umreye gidenlere kizarlar amma kendileri 3 umrelik parayi 1 gecede yunanistanda yerler o onlarin dogal hakki sonucta
    Cevapla
  • oguzhan 11 yıl önce Şikayet Et
    temelli satsinlar bize :). temelli satsinlar bize adalari :),ne ugrasiyorlar zaten vizelerle, ekonomilerine biraz katki da bulunurduk yani, o bakim dan dedim ,yanlis anlasilmasin :)
    Cevapla
  • irfan yılmaz 11 yıl önce Şikayet Et
    pasaportlamı gecı olucak . pasaportlamı olucak
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Patnos'ta belediye araçlarının parçaları hurdacılarda aranıyor
Türkiye'den tarihi İncirlik hamlesi! Stratejik adım! Kürecik iddialarına yanıt