Suriye'de korkunç tecavüz sayısı

Suriye'deki mevcut durumu ortaya çıkarmak için harekete geçen BM heyeti, Ürdün'e sığınan Suriyeli kadınlarla görüştü.

Suriye'de korkunç tecavüz sayısı
Suriye'de korkunç tecavüz sayısı
GİRİŞ 14.06.2012 15:59 GÜNCELLEME 14.06.2012 17:09
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

BM heyetinden yapılan açıklamada, Ürdün İçişleri Bakanlığı ile ortaklaşa yürütülen çalışmada, Suriye'deki şiddet olaylardan kaçarak Ürdün'e sığınan kadınlardan 2 bininin Suriye cezaevlerinde tecavüze uğradığının belirlendiği ifade edildi.

Kadınların çoğunun bunalım geçirdiği ve psikolojik destek almaları gerektiği belirtilen açıklamada, Suriyeli mülteci kadınlar ve çocuklar için Ürdün'de bir psikolojik destek merkezi kurulmasının planlandığı ifade edildi.

Suriye'de yaşanan iç karışıklığın ilk günlerinden bu yana yaklaşık 120 bin Suriyeli mültecinin Ürdün'e giriş yaptığı kaydedildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 39
  • metin yaman 11 yıl önce Şikayet Et
    ayının sağır ettiği adam. günün birinde köylü bir vatandaş dağa odun toplamaya gitmiş dağda ayı ile karşılaşmış ayı ile epey boğuşmuş canını kurtarmış ama ayının vurması sonucu iki kulağı sağır olmuş. sonra millet değişik değişik mevzulardan bahsederken sağır adam ooo ayı çok tehlikeli hayvan. sonra adam başka bir köye gider köylüler milli maçtan bahsederler sağır adam da ooo ayı çok tehlikeli bir hayvan. kim ne konuşursa konuşsun o da ; ooo ayı çok tehlikeli hayvan der. nuseyri-şii münafıkları bu zulmü ya inkar ediyorlar veya sağır adam gibi amerika çok tehlikeli deyip saptırmaya çalışıyorlar. tamam amerikanın gavur olduğunu islam düşmanı olduğunu inandık amenna ve saddakna peki bu allahın evi camilere, namuslu kadınlara tecavüz eden nuseyriler ve nuseyrilere destek vermeyi cihad zanneden şiileri ne yapacağız siz onu söyleyin. çünkü mevzu bu ayı mevzusu değil siz onu anlatın.
    Cevapla
  • metin yaman 11 yıl önce Şikayet Et
    mustafa akgül. aynen katılıyorum, alçakları temizleme yarışı kervanına siz de katıldınız, mevzumuz suriyedeki namuslu kadınlara tecavüz eden şii- nuseyri yaratıklar mevzusudur. biz o yaratıkları lanetliyoruz: sizin gibi nuseyri ve şiilerle kan bağı olanların kanına dokunuyor. sizler basındaki kiralık kalemler gibi olayı başka tarafa saptırmak istiyorsunuz. soru şu ; allah'a inanan bir insan bu namuslu kadınları vahşice tecavüz edebilir mi edemez mi, ona cevap verin. bırakın şu amerika mamerika hikayelerini onlar zaten kafirdirler küfürden daha büyük günah olmaz, meselemiz ve bu haberin mevzusu sizin anlattıklarınız değil, mevzu suriyede şii-nuseyri vahşi canavarları tarafından tecavüze uğrayan kadınlar bu durum karşısında bırakın susmayı onları lanetleyenlere bir kulp takıyorsunuz. çünkü o canilerle aynı kanı taşıyorsunuz da ondan...bunun başka tefsiri olmaz.
    Cevapla
  • Fethullah Erdoğan 11 yıl önce Şikayet Et
    allah siyonistleri kahretsin. nasıl da müslümanları ayartmak için türlü türlü hileler deniyorlar.
    Cevapla
  • Fethullah Erdoğan 11 yıl önce Şikayet Et
    yalan haber. birleşmiş milletler ve amerika ne zaman müslümanların iyiliğini düşünmüş de şimdi düşünecek. içerideki kuklalarını da ibretle izliyoruz.
    Cevapla
  • mustafa akgül 11 yıl önce Şikayet Et
    siyonistlerin savunucusu devşirmeler mişle mışla bu . alçakları savunma yarışına girmişler.bunları savunurkende sağa sola iftira atmaktan hiçde geri durmuyorlar.ırakta afganistanda oluk oluk kan akarken,kadınlar çocuklar tecavüze uğrarken ağzını açmayan kansızlar,iş siyonislerin çıkarı olduğu zaman,mangalda kül bırakmıyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de deprem!
Altını olanlar ekrana kitlendi: Altındaki ani fiyat değişiminin 2 nedeni belli oldu