Beşar Esad NATO'ya meydan okudu

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, Filistin'i destekledikleri için baskı altında olduklarını belirtirken Suriye'ye Libya gibi bir operasyonun yapılamayacağını savundu.

Beşar Esad  NATO'ya meydan okudu
Beşar Esad NATO'ya meydan okudu
GİRİŞ 28.06.2012 20:27 GÜNCELLEME 28.06.2012 23:12
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Esad açıklamasında teröristler ve destekiçileri için yaptıları reformun anlamı olmadığını söyledi.

İran devlet televizyonuna bir röportaj veren Esad, ülkedeki sorunları çözmek için reformları sürdürdüklerini ancak "Suriye'deki teröristlerin ve bu teröristleri destekleyen hükümetlerin" atılan adımları gözardı ettiğini söyledi.

Bazı ülkelerin Annan Planı'nın çökmesi için çalıştığını ileri süren Esad Suriyesiz bir çözüm mümkün değil, biz çözümü biliyoruz. Binlerce hayatı korumak için teröristleri yok etmek şart" dedi.

Esad ayrıca Suriye'nin Filistin'e verdiği destek nedeniyle baskı altında olduğunu söyledi. Esad, Libya tarzı bir operasyonun yapılacağını sanmadığını söyledi.

Beşar Esad, İran'ın Suriye'nin yanında olduğunu, Suriye Hükümeti'nin de İran'a bağlı olduğunu söyledi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 13
  • Mehmet Bodur 11 yıl önce Şikayet Et
    tamtamcı: seninki nasıl bir mantık allah'ını seversen.... ümmetin birliğinden bahsederken allah, ümmet, din.....kelimeleri kullanılmaz mı? dur ben bir deneme yapayım: allah yüce dini islam'da ümmetin bir bütün olmasını emretmiştir. bu ümmetin içinde farklı düşünenler her zaman olacaktır. çünkü insan algıları farklı farklıdır. bu farklılıklarda aşırıya kaçanlar olacağı gibi ana eksenden sapanlar da olacaktır. lakin bu sapmaları ilimsel olarak tespit etmek ve insanları irşad etmek gerekir. kimseye fikrinden ve zikrinden dolayı şiddet uygulamamak gerekir. ( ne dersin tamtamcı oldu mu? dediğin kelimeleri de kullandım. ümmetten de bahsettim.)
    Cevapla
  • tamtam 11 yıl önce Şikayet Et
    h7'de suriye yorumları. yorum yaparken allah-ac- , ümmet, muhammed, din, nusayrilik vs. lafları hiç eksik olmuyor maşallah. sonra bi de islam ümmetinin birliğinden bahsetmezler mi?
    Cevapla
  • erhan ay 11 yıl önce Şikayet Et
    esadi desteklemem ama sözlerine katiliyorum. suriyede muhalif diye adlandirilan gruplar suriye devlet sisteminde terörist olarak muamele görür cünkü suriye bir devlettir muhalifi var iktidari destekleyeni var muhalefet eline silah alip huzur kacirirsa odevletin baskani askeri ne yapmasi gerekir binlerce hayati korumak icin terörü yok etmek sart sözüne katiliyorum aynisini bizim idarecilerde yapmasi gerekir mecliste adada beslememesi lazim terörü ve destekcileri yok etmek lazim sart bizim nato müttefiki ülkeler bile ülkemizdeki terörü besliyor bunun binlerce ispati oldugu halde ne yüzle bu ülkelerle dostane icindeyiz biz
    Cevapla
  • Mehmet Bodur 11 yıl önce Şikayet Et
    bizim çakma antiemperyalistler esedi niçin destekliyorlar.. benimki çakma psikologluk olacak ama olsun. neticede çakma antiemperyalistleri analiz etmeye çalışacağım. bu arkadaşlar amerika ve batı düşmanı. niçin düşmanlar? çünkü emperyalist....pekiyi esat emperyalist mi, evet. rusya emperyalist mi, evet. ya çin...(dün türklere yaptıklarından dolayı çin'e sövüyorlardı.) şimdi bu arkadaşların hem batılı hem de doğulu hem de kendi ülkesindeki sömürgecilere tavır alması gerekmiyor mu? bunlar anti sömürgeci filan değil. bunlar belli ülkelere ve belli partilere düşmanlar o kadar. bütün davranışlarını da bu düşmanlıklar belirliyor. onun için de çelişkiye düşüyorlar sürekli. amerika şu kadar insan öldürürse zalim. suriye öldürürse haketmişlerdir ondan..kendi ülkelerindeki sömürgeciler öldürürse onlar da kahraman. velhasılı kelam, içleri dışları çelişki. delikanlı olmak lazım. .
    Cevapla
  • fatih DEMİR 11 yıl önce Şikayet Et
    imza. "suriye'deki teröristlerin ve bu teröristleri destekleyen hükümetlerin" atılan adımları gözardı ediyor... beşar esad.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!