Türk dizileri yayından kaldırılsın

Yunanistan'daki son seçimlerde parlamentoya giren aşırı ırkçı Altın Şafak Parti, bu kez de kafayı Türk dizilerine taktı. Partinin başkanının eşi, 'evde oturunca Türk dizisi izlemek istemiyorum' dedi.

Türk dizileri yayından kaldırılsın
Türk dizileri yayından kaldırılsın
GİRİŞ 14.07.2012 09:43 GÜNCELLEME 14.07.2012 09:43
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Her fırsatta Yunan televizyonlarında gösterilen Türk dizilerin yayından kaldırılması gerektiğini söyleyen Mihaloliakos'un eşi bir gazeteye verdiği röportajda, ekranlarda çok fazla Türk dizisi olduğunu söyleyerek, "Evde oturduğumda neden Türk dizilerini izlemek zorunda olduğumu anlamıyorum. Ben bir Türk değilim. Yunan oyuncuların işlerine mal olan bu diziler kaldırılmalı" dedi. Zarulia, yaptığı seksi programlarla tanınan sunucu Eleni Menegaki'yi de topa tutarak, "O kadın niçin o kadar para kazanıyor anlamıyorum. Onun aldığı parayı ülkemiz için canlarını vermeye hazır olan askerlere harcayabiliriz" diye konuştu.

YORUMLAR 6
  • yasin özer 11 yıl önce Şikayet Et
    televizyonu kapatırsınız. ben izlemeyince televizyonu kapatıyorum. veya başka kanala bakıyorum. ama yunan kanallarını türk dizileri bastıysa(hangi dizilerin oynadığını tahmin ediyorumda) allah kolaylık versin.
    Cevapla
  • Nizâmülmülk 11 yıl önce Şikayet Et
    yunan parti başkanı ile aynı görüşte buluşacağım aklıma gelmezdi. ben de evimde türk dizisi görmek istemeyenlerdenim.. fitne vesvese bombardımanı bir yapıya büründü türk dizileri, çoluk cçocuğumuzu allah korusun derim..
    Cevapla
  • ibrahim ergül 11 yıl önce Şikayet Et
    daha çok türk dizisi. bazı diziler tam olarak türk toplumunu yansıtmasa da,avrupalılardan daha çok türkiyeyi yansıtıyor.%50 türkse,%5 avrupalı.o filmleri, izleyen avrupalılar kendilerini falan bulmaz orada.onlara değişik ve yabancı gelir.rahat olun kendinizin yunanlaştığını avrupalaştığınızı falan sanmayın.fakat türk milletinde aşırı özgüven kaybı oluşmuş.heryere yabancı isim veriyorlar.dindarlar bile çanakkalede savaştığımız ingilizlerin diline özenip garip ingilizce yada türkçe ingilizce karışımı isimler kullanıyorlar.bu gidişle savaşmadan sömürge oluruz.bir millet kendi dilinden utanıyorsa,ingilizce isim koyarak daha çok mal satacaksa,işi zor.
    Cevapla
  • ALİ ALPER 11 yıl önce Şikayet Et
    adı türk dizisi. yunanlının sevmediği dizilerin sadece adı türk dizisi, içeriği tamamen türk gelenek ve göreneklerine aykırı, ahlaksız bir saçmalık.
    Cevapla
  • Barışık hayat 11 yıl önce Şikayet Et
    bizleri sizleştirmek için hazırlanan dizileri bizde sevmiyoruz.. bizden dediğin (türk dizileri) aslına bakarsan içerikleri bizleri sizleştirmek için hazırlanan dizileri, bizde hiç ama hiç izlemek istemiyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni Renault Kangoo Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı
Patnos'ta belediye araçlarının parçaları hurdacılarda aranıyor