Cumhurbaşkanı Kerimov'un kızı klip çekti

Özbekistan Cumhurbaşkanı İslam Kerimov'un büyük kızı Gülnara Kerimova, tarihi Buhara'da renkli bir klip çekti. Özbekistan, geçtiğimiz günlerde yayınlanan bu klibi konuşuyor.

GİRİŞ 27.09.2012 13:21 GÜNCELLEME 27.09.2012 13:28

Gülnara Kerimova, çektiği Round Run klibiyle adeta profesyonel sanatçılara taş çıkarttı. Kerimova'nın yeni klibi düzenlenen bir törenle tanıtıldı.

Özel bir ekip ve helikopter desteğiyle Temmuz ayında hazırlanan klibin sahneleri büyük bir titizlikle Buhara'nın tarihi mekanlarında çekildi. 3 dakika 23 saniye süren klibin hazırlanmasında Amerikan ve Özbek müzik yapımcıları görev aldı.

Renkli görüntülerin yer aldığı klip, Buhara'nın genel görüntüsü ile başlıyor. Bazı sahnelerinde helikopterin de kullanıldığı klipte sevdiğine doğru durmadan koşan ve sonunda ona kavuşan bir sevgilinin mücadelesi canlandırılıyor. Klibin ana sahneleri Buhara'nın Ark Kalesi, Buhara Surları, Kalyan Minaresi ve Mir-i Arap Medresesi gibi tarihi mekanlarında çekildi.

Klip, iki sevgilinin tarihi Mir-i Arap Medresesi çatısında buluşmasıyla sona eriyor.
Bu arada klibin kamara arkası görüntülerinde bazı kareler de basınla paylaşıldı. Görüntülerde klibin ön hazırlık çalışmalarından kareler yer alıyor.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor