Vatandaşının ayağını öpen Başbakan

İsmail Heniye, İsrail saldırısı sonucu ayaklarını kaybeden hastaya özel ilgi gösterdi.

Vatandaşının ayağını öpen Başbakan
Vatandaşının ayağını öpen Başbakan
GİRİŞ 31.10.2012 21:01 GÜNCELLEME 01.11.2012 05:35
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Filistin'in Gazze şeridindeki Başbakanı İsmail Heniye, İsrail'in saldırılarında yaralanan Filistinlileri sürekli hastanede ziyaret ediyor.

HASTALARLA YAKINDAN İLGİLENİYOR
Heniye, son olarak Gazze'deki Şifa Hastanesi'nde yaptığı bir ziyaret sırasında İsrail saldırısında her iki ayağını kaybeden bir yaralının sargılı ayağını öptü.

Heniye, daha önce de aynı hastanede çeşitli ziyaretlerde bulunmuş, hastalara gösterdiği yakın ilgiyle dikkat çekmişti.

Abluka altındaki Gazze'ye dış yardımlar da son derece kısıtlı. Hal böyle olunca da vatandaşları da tesselli etmek Gazzeli yöneticilere kalıyor.

YORUMLAR 7
  • tahir akkuş 11 yıl önce Şikayet Et
    turgut1 . menfi yorum yapanlar bunu anlayacak imana ve kapasiteye sahip değiller...o ayaklar kardeş kanının döküldüğü kirli savaşta kopmadı...
    Cevapla
  • turgut1 11 yıl önce Şikayet Et
    çok saçma ve yadırganacak bir hal. kişiyi mücadeleye yada cepheye ayaklar götürmez,kafa götürür..ayakları kopmuş bu gencin alnından öpmek büyük bir şeydir veya kapmuş ayak öpülseydi yani kopan parça öpülseydi oda büyük bir anlam taşırdı...bence ayakları kopmuş genç bile bu olayı yadırgamıştır,zira hepimiz insan olarak ayaklarımıza tabi değiliz ayaklarımız şuurumuza tabidir.zihniyetimiz ve tiniyetimiz ayakları harekete geçirir..o halde zihniyetin ve tiniyetin temsil edildiği kısım öpülmeli kısacası alnından öpmek gerekir..kopa parça da öpülür zira hak için verilen mücadelede hak üzere kopmuştur.denilebilirki kişiden önce cennete girecek bir parçadır...böyle öpme biçimi bence riyadır,zoraki öpmedir ve islami anlamda da bir mana ifade etmez..
    Cevapla
  • yavuz kemal 11 yıl önce Şikayet Et
    remzi biz de de hiç görmediği kadar değer görüyor. ama filistindeki durum senin kıyaslamandan farkı orda silahsız masum çoluk çocuk demeden bombalanıyor. o vatandaşta büyük bir ihitmalle asker değil. sapla samanı ayır . millet vekili çocuklarını eleştiriyorsun ama biride çıkar demekki sanada şehitlik mertebesi verilmemiş der.
    Cevapla
  • alat asim 11 yıl önce Şikayet Et
    devlet - millet anlayışı yerini buluyor. olması gereken bu iken, dikdatör ce tavırlara alışılmıştı. yıldızlarla donatılmış bir zat ortaya çıktımı neredeyse secdeye kapanan tavır yavaş yavaş bitiyor, yıldızlar iş yapmıyor, işte cumhuriyet.
    Cevapla
  • Remzi Altunkaya 11 yıl önce Şikayet Et
    bizde kacakciya taha fazla tazminat ve ilgi var. bizim asker gecekondu garibanlari oldugu icin fazla reabet görmüyor bakin bir vekil cocugu sehit olsun neler oluyor ama onlara ALLAHtan sehitlik mertebesi verilmiyor sanirim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!