Dünyayı Geziyorum ve Dünyanın Tadı ekibi evde nasıl vakit geçiriyorlar?

Dünyayı Geziyorum ve Dünyanın Tadı Kanal7 ekranlarında hafta sonu yayınlanan iki farklı gezi programı olarak izleyicilerle buluşuyor. Koronavirüs tehlikesi kapsamında salgının en kısa sürede bitmesi için Evde Kal uyarılarına göre ekip evde zamanını nasıl geçiriyor. İşte üç kişilik ekibin evde zamanını geçirme planı.

Dünyayı Geziyorum ve Dünyanın Tadı ekibi evde nasıl vakit geçiriyorlar?
Dünyayı Geziyorum ve Dünyanın Tadı ekibi evde nasıl vakit geçiriyorlar?
GİRİŞ 27.03.2020 19:17 GÜNCELLEME 28.03.2020 14:49 KAYNAK HABER7
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Dünyayı Geziyorum ve Dünyanın Tadı Özlem Tunca Esirgenç, Yasin Esirgenç ve Yakupcan Esirgenç ailesinin her hafta sonu gezdikleri yerleri ekranlarda izleyicilerle buluşturduğu biliniyor. Ekip durdurak bilmeden dünyanın her yerini gezerken ve Türkiye’nin de güzelliklerini göstermeye devam ederken ortaya çıkan salgın sebebi ile bütün vatandaşlar gibi kendi izolasyonunu yapıyor. Aile zamanını evinde geçirirken market ihtiyaçlarını ise evden sadece bir kişi yapıyor. Esirgenç ailesi bu sosyal izolasyon sürecinde nasıl tedbirler aldıklarını, evde nasıl vakit geçirdiklerini ve Yakupcan’ın eğitimine nasıl devam ettiğini haber7.com Instagram hesabında yaptıkları canlı yayın ile anlattı.

 

 

Evde boş zamanlarını spor yaparak geçiren gezgin aile market alışverişine de evden tek bir kişinin çıkması gibi bir plan yapmış. Yetkililerin tüm uyarılarına uyum sağlayarak en kısa sürede bu süreci atlatmanın bilincinde olan gezginler Koronavirüs tehlikesinin ortaya çıkmadığı durumdaki gezi rotasını da açıkladı. Ramazan ayı için Mekke ve Medine ziyareti yapmayı planlayan daha sonra Avrupa’nın değişik yerlerine seyahat edecek olan çiftin bu rotası ileriki tarihlere ertelendi. Salgın tehlikesi geçtiğinde yine dünyanın farklı yerlerindeki en güzel manzaraları ekranlara getirecek olan gezgin aile dünyanın en farklı lezzetlerini de yine Kanal7 ekranlarına taşımaya devam edecek.

 

 

Esirgenç ailesinin oğlu Yakupcan ise bu süreçte okul eğitimini evden sürdürüyor. Evde olmaya alışık olmayan ekibin en küçük üyesi de en kısa sürede dünyanın farklı yerlerini gezmek üzere yola çıkmayı sabırsızlıkla bekliyor.

Her Cumartesi Dünyanın Tadı programı 15.20’de Kanal7 ekranlarına gelirken, Dünyayı Geziyorum programı ise her Pazar 15.15’de sizleri dünyanın en güzel köşelerine götürmeye devam ediyor. 30 Mart Pazartesi günü ise Kanal7’nin yemek programı olan Mutfağım Şahane programına katılacak olan çift orada da dünyanın farklı yerlerindeki deneyimlerini anlatmaya ve yemek bilgilerini sunmaya devam edecekler.

Dünyayı Geziyorum resmi sosyal medya hesapları  

Youtube:esirgenc 

Twitter ve İnstagram:@dunyayigeziyor 

Facebook:dunyayigeziyorum 

Dünyanın Tadı resmi sosyal medya hesapları  

Youtube:esirgenc 

Instagram:dunyayitadiyorum 

Twitter ve Facebook:  dunyanintadi

YORUMLAR 3
  • Gülşen B.YÖNEL 3 yıl önce Şikayet Et
    Şımarık bir çocuğun isteklerinin program anında yerine getirildiği vegitgide ön plana çıkartıldığı bir gezi programını izlemek istemiyorum ve ben bir öğretmen olarak utanıyorum bundan... Kendileri de şapkayı önlerine koyup bir düşünürler mi acaba ? Ailece program yapmak bazı etik kuralları çiğnemelerini mi gerektiriyor...Profesyonellik bu mu?
    Cevapla
  • Ş.SEMERCİ 4 yıl önce Şikayet Et
    Valla çok iyi olmuş ;merak ediyordum mâlum virüsten dolayı yeni bölümler olmayacak diye , neyseki aynen devam edecekmiş. Hz Allah sizleri ve bizleri sağlıkta daim kılsın... Sizi izlemek için Pazartesiyi iple çekiyorm
    Cevapla
  • Osman ankara 4 yıl önce Şikayet Et
    Güzel bir ayle gıbte ile izledim Rabbim banada böyle bir aile nasip etsin
    Cevapla