Düzce

Düzce'de spor ve sosyal tesis yapımı

15:07 29 Ağustos 2015
Düzce'de spor ve sosyal tesis yapımı

 Düzce Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülen ortak proje kapsamında kente spor ve sosyal tesis yapılacağı bildirildi. 

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Şıralık Mahallesi'nde kurulacak tesislerin projelerinin hazır olduğu belirtildi.

Açıklamada,  belediyeye tahsis edilen 38 bin 750 metrekarelik alanda yapılacak tesisler için fizibilite çalışmasının yapıldığı kaydedilerek, şu ifadelere yer verildi:

"Şıralık mevkisinde ki alan spor faaliyetlerinde kullanılmak üzere 1 milyon 5 bin lira karşılığında Fenerbahçe Spor Kulübü'ne satıldı. 38 bin 750 metrekarelik alan sportif faaliyetlerde kullanılmak üzere Düzce Belediyesine tahsis edildi. Proje çalışmaları belediye tarafından yürütülüyor. 45 bin 14 metrekarelik alan sportif faaliyetlerde kullanılmak üzere Gençlik ve Spor il Müdürlüğüne tahsis edildi. Gençlik ve Spor il Müdürlüğüne tahsis edilen alanda mevcut 2 futbol sahası ve 1 tribün bulunuyor. Alanda, saha çevresine yürüyüş parkuru ve çevre düzenlemesi yapılması planlandı. Planlanan bu işler için Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından 950 bin lira ödenek temin edildi."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.