Düzce

Türkiye Motokros Şampiyonası

18:35 21 Kasım 2015
Türkiye Motokros Şampiyonası

Düzce'nin Kaynaşlı Kaymakamı Şenol Koca, Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Motokros Şampiyonası'nın 7. ve son ayak yarışına ev sahipliği yaptıklarını için mutlu olduklarını söyledi.

Koca, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "150 dönümlük bir arazi üzerinde güzel bir parkur oluşturduk. Sporcular imkanlardan oldukça memnunlar. Onların her türlü ihtiyaçlarını karşılayabiliyoruz. Sporcularımızın yüzündeki tebessüm bizim için en büyük avantaj" dedi.

Kaynaşlı Motor Sporları Merkezi'nin ikinci kez büyük bir organizasyona ev sahipliği yaptığını belirten Koca, ilk organizasyonun geçen ay yapılan Uluslararası Doğu Avrupa Ekstrem ve Türkiye Enduro Şampiyonası olduğunu kaydetti. 

Merkezin sporcular tarafından oldukça beğenildiğini vurgulayan Koca, şöyle konuştu:

"Yaklaşık 3 hafta önce Doğu Avrupa Enduro ve Ekstrem Şampiyonası'yla açtığımız Motor Sporları Merkezi'nde bugün itibariyle Türkiye Motokros Şampiyonası yapılıyor. 150 dönümlük bir arazi üzerinde güzel bir parkur oluşturduk. Sporcular imkanlardan oldukça memnunlar. Onların her türlü ihtiyaçlarını karşılayabiliyoruz. Sporcularımızın yüzündeki tebessüm bizim için en büyük avantaj. 100'e yakın sporcu yarın burada yarışıyor. Motor Sporları Merkezi'nin  2016'da planlanmış 15 organizasyona da ev sahipliği yapacak. Düzenlenen organizasyonlarla turizme katkı sağlamak istiyoruz. Bölgeye yataklı tesislerin oluşturulması için çalışıyoruz. Bu tür organizasyonlar başlangıç niteliğinde oluyor. Bölgemiz hem doğa güzellikleri anlamında oldukça zengin, hemde sosyal faaliyet anlamında zengin. Coğrafi anlamda da metropol kentlerin tam arasında ve ulaşımı oldukça basit."

Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Motokros Şampiyonası'nın 7. ve son ayak yarışları bugün sıralama yarışlarıyla başladı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.