Düzce

Düzce Belediye Başkanı Keleş'e ziyaretler

13:42 26 Kasım 2015
Düzce Belediye Başkanı Keleş'e ziyaretler

 Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB) Başkanı Mustafa Kayıkçı, Demir ve Madeni Sanatkarlar Odası (DEMSO) Başkanı Murat Geçici ve Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bakan, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'i makamında ziyaret etti.

Keleş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kentteki esnafları ilgilendiren çalışmalar hakkında heyete bilgi verdi.

D-100 karayolu kenarı ve Kültür Mahallesi sınırları içinde bulunan "Eski Sanayi Çarşısı" olarak adlandırılan yaklaşık 80 dönümlük alanda Düzce Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan "Eski Sanayi Alanındaki Kentsel Dönüşüm Projesi"nin Bakanlar Kurulu aşamasında olduğunu belirten Keleş, şunları kaydetti:

"Burada mülkiyet sahipleri ile ilgili bir sorun bulunmuyor. Kiracı durumunda olan esnafların mağdur edilmemesi önemlidir. Biz de hiçbir esnafı mağdur etmeyeceğiz. Amacımız bu esnafların işlerine devam etmeleri, dükkan temin edilmesidir. Projede, alışveriş merkezleri, oteller, rezidanslar, konutlar ve sosyal alanlar hazırladık. Bu projeyi hızla uygulamaya geçiriyoruz. Alanlarda tespitlerimizi yaptık. Şehir ortasında kalan bu bölgede yeni bir kent dokusuyla adeta yeni bir şehir oluşturacağız."

Heyet, Başkan Keleş'e, projeyi önemsediklerini ve esnafın mağdur edilmemesini talep ettiklerini iletti.

- İlahiyat Fakültesi Dekanı Bayraktar'dan ziyaret

Düzce Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Faruk Bayraktar ve öğrenci heyeti de Keleş'i makamında ziyaret etti. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Keleş, Bayraktar ve öğrencilerine teşekkürlerini iletti. 

İlahiyat Fakültesinin çalışmaları hakkında bilgi veren Bayraktar, Keleş'e kitap armağan etti. 

Ziyaret, hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.