Düzce

Akçakoca'da değerlendirme toplantısı

15:59 28 Kasım 2015
Akçakoca'da değerlendirme toplantısı

 Akçakoca ilçesinde değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Öğretmenler Evi'nde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Vali Ali Fidan, Akçakoca'da genel istişare toplantısı yaptıklarını ve tüm hizmetleri değerlendiklerini söyledi.

Sorunların çözümü noktasında verimli bir toplantı olduğunu vurgulayan Vali Fidan, şöyle konuştu:

"Mesela güvenlik konusunda çalışmalarımız da uyuşturucu konusunda önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz ve bu konuda ciddi anlamda bir başarı elde ediyoruz. Milli eğitim konusunda, yani eğitimde de baya bir yol katettik, bunun içinde önemli çalışmalar yapıyoruz. Köylerimizde içme suyu konusunda neler yaptık, bunları değerlendireceğiz. Bunun yanında sosyal hizmetler çalışmalarımızı değerlendireceğiz. Eğitim, sağlık yönünde neler yapılmış bunları değerlendireceğiz ve üzerinde konuşacağız. İlçemizdeki yatırım ve hizmetlerle ilgili çalışmalarımızı ele alacağız. Hizmetlerin hangi aşamada olduğunu tespit ederek, vatandaşlarımıza kamu hizmetlerini en iyi şekilde nasıl ulaştırılacağı konusunda yapılması gerekenleri istişare edeceğiz." 

Toplantıya, Kaymakam Mehmet Özer,  Garnizon Komutanı  Yüzbaşı Özgür Üngüt, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, İlçe Emniyet Müdürü Levent Kürşat Aykaç, daire müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.