Düzce

Yığılca'da belediye çalışması

15:02 30 Mayıs 2016
Yığılca'da belediye çalışması

Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, "İnşallah uygulamaya koyduğumuz projeler bittiğinde Yığılca’mız yeni bir heyecan ve vizyona kavuşacak." dedi.

Yiğit, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ilçe halkının daha temiz ve rahat bir ortamda ramazan ve yaz ayını geçirebilmeleri açısından belediye ekiplerinin hummalı bir şekilde çalıştığını söyledi.

İlçenin dört koldan yaza hazırlandığını belirten Yiğit, "Seferberlik havası içinde belediye ekipleri hummalı bir şekilde çalışıyorlar. Öncelikle ilçede şantiye şekline dönen cadde ve sokaklardaki bozulan yollar tamir ediliyor. Park ve bahçe çalışmalarının yanı sıra ilçeye yeni vizyon kazandırma çalışmaları devam ediyor." şeklinde konuştu.

Yiğit, ilçe halkın da tüm bu çalışmaları sevinç ve mutluluk içerisinde izlediğini ifade ederek, "İnşallah uygulamaya koyduğumuz projeler bittiğinde Yığılca'mız yeni bir heyecan ve vizyona kavuşacak. Halkımızın rahat bir Ramazan ve yaz mevsimi geçirmeleri için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Çalışmalarımızda bizlere destek olan halkımıza teşekkür ediyorum." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.