Düzce

Topuk Yaylası, Fenerbahçe'nin kampına hazırlanıyor

16:42 24 Haziran 2016
Topuk Yaylası, Fenerbahçe'nin kampına hazırlanıyor

Fenerbahçe Kulübünün, Düzce'nin Kaynaşlı ilçesine bağlı Topuk Yaylası Tesisleri'ne giden yolda bakım ve onarım çalışması yapılıyor.

Kamp hazırlıkları çerçevesinde Bıçkıyanı köyü ile Fenerbahçe Kulübünün tesislerinin yer aldığı Topuk Yaylası arasındaki yaklaşık 4 kilometrelik güzergahta devam eden çalışmaları inceleyen Kaynaşlı Kaymakamı Şenol Koca, İlçe Özel İdare Müdürü Naci Dinç'ten çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Koca, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yolun bir kısmında oluşan heyelanın ekipler tarafından kaldırılması ve onarım çalışmasının tamamlanması için güzergahın iki gün süreyle kapalı kalacağını söyledi.

Tesislerde ve çevresinde takımın kampı için gerekli düzenlemelerin yapıldığına işaret eden Koca, iki gün süresince Topuk Yaylası'na gitmek isteyen vatandaşların Bıçkıyanı, Hacıazizler, Altunköy yolunu kullanmaları gerektiğini ifade etti.

Yeni sezon hazırlıklarına 27 Haziran Pazartesi günü İstanbul'da başlayacak Fenerbahçe, 2 Temmuz Cumartesi günü gerçekleştireceği idman sonrası kamp için Topuk Yaylası Tesisleri'ne gelecek. Takım, 9 Temmuz Cumartesi gününe kadar burada yapacağı kamp süresince 3 de hazırlık maçı oynayacak.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.