Düzce

CHP'nin Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki yürüyüşü

17:36 28 Haziran 2017
CHP'nin Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki yürüyüşü

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, CHP'nin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki yürüyüşünün 13. gününde Düzce'deki konaklama alanına gübre dökülmesini kınadı.

Partinin İl Başkanlığında basın açıklaması yapan Keskin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde devam eden yürüyüşün 13. gecesinde Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan kamp alanı önüne gübre dökülmesini tasvip etmediklerini ve bunun doğru olmadığını söyledi.

Ülkenin ve bölgenin sıkıntılı bir süreçten geçtiğini anımsatan Keskin, şöyle konuştu:

"Bu yürüyüşün doğru olmadığını ve adaletin sokakta aranmayacağı konusunda açıklamalar yapılmıştır. Parti politikalarımızca elimizden geleni yaptık. Bizim örfümüzde misafirimize gerekli ilgiyi göstermek vardır. Misafirimiz Düzce'den çıkıncaya kadar bütün teşkilat mensuplarımızı uyardık ve uyarmaya devam ediyoruz. Emniyet güçlerimiz olayı gerçekleştiren şahısları yakalayıp gereken cezayı verdi.

Genel başkan ve yöneticilere seslenmek istiyorum. Bu yürüyüşün yapılmaması yönündeki açıklamalara rağmen devam etmemeleri gerektiğini söylüyoruz. Buna rağmen siyasi sorumluluk içerisinde halkı tahrik edecek halkı başka yere taşıyacak eylemlerden kaçınmalarını söylüyoruz."

Son olarak Düzceli siyasilerle aralarında güzel bir sinerji yakalandıklarını da kaydeden Keskin, "Bu ülkenin ciddi kazanım ve deneyimleri var. Bizim daha dikkatli olmamız gerekiyor." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.