Düzce

Bakanlar Özlü ve Arslan Düzce'de

22:26 02 Ağustos 2017
Bakanlar Özlü ve Arslan Düzce'de

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "AK Parti hükümetlerinde biz yapmayacağımız hiçbir işin sözünü vermedik. Verdiğimiz her sözün gereğini yapıyoruz." dedi.

Çeşitli ziyaretler ve incelemeler için Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ile Düzce'ye gelen Arslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, günün çok verimli geçtiğini ve kentte yapılan çalışmaları yerinde incelediklerini söyledi.

Arslan, sanayinin olmazsa olmazı ulaşım ve erişimin tek başına anlam ifade etmediğini vurgulayarak, yapılan çalışmalarla insanların yaşam standardını yükseltiklerini kaydetti.

Ulaşım ve taşımacılığa konfor kattıklarını ifade eden Arslan, "Bunun sanayi ve endüstri ile birlikte çok daha anlamlı hale geldiğini biliyoruz. İki bakanlık ülkenin her yerinde kol kola el ele birbirini destekleyecek proje süreci yürütüyoruz. AK Parti hükümetlerinde biz yapmayacağımız hiçbir işin sözünü vermedik. Verdiğimiz her sözün gereğini yapıyoruz." diye konuştu.

Ziyaretlerde, Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Belediye Başkanı Mehmet Keleş, AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan, AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin ve protokol üyeleri de hazır bulundu.

Açıklamaların ardından Arslan ve Özlü Ankara'ya hareket etti.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.