Düzce

Düzce'deki suç örgütlerine yönelik operasyon

10:28 02 Mart 2018
Düzce'deki suç örgütlerine yönelik operasyon

Şüphelilerden E.Y, T.C, T.K, A.C. ve S.K. çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak" suçundan tutuklandı. Diğer 5 zanlı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Düzce'de düzenlenen operasyonlarda suç örgütleriyle irtibatı olduğu iddiasıyla gözaltına alınan 10 şüpheliden 5'i tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Düzce Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak", "uyuşturucu madde ticareti yapmak, "fuhuş için yer temini ve aracılık etmek" suçlarından gözaltına alınan 20 şüpheliden 10'unun daha jandarmadaki işlemleri tamamlandı.

Operasyonda gözaltına alınan 20 kişiden 5'inin ise jandarmadaki işlemleri sürüyor.

Firariler Z.K. ve F.K'nin yakalanması için başlatılan çalışma ise devam ediyor.

- Olay

Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Düzce Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla 22 kişiyi yakalamak için çalışma başlatmış, 6 ilçede 21 eve eş zamanlı operasyonda E.Y, Ö.B, S.K, T.C, A.C, H.D, S.G, H.D, Ş.D, F.B, G.O, H.G, E.T, A.A, M.Y, N.Y, İ.Y, U.K, R.Ç, ve S.O'nun organize suç örgütleriyle irtibatı tespit edilerek gözaltına alınmıştı.

Şüphelilerin iş yerleri, evleri ve araçlarında yapılan aramalarda 4 tabanca, 159 fişek, 2 şarjör, 4 av tüfeği ve 2 gram kubar esrar ele geçirilmişti.

Dün adliyeye sevk edilen 5 kişiden de 2'si tutuklanmıştı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.