Düzce

Çocuklar yamaç paraşütü yaptı

16:58 23 Nisan 2018
Çocuklar yamaç paraşütü yaptı

Düzce'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen etkinlikte çocuklar, yamaç paraşütü pilotlarıyla gökyüzünde uçma fırsatı buldu.

Gölyaka ilçesindeki 15 Temmuz Şehitleri Kültür Parkı'nda bir araya gelen TULPAR Sportif Havacılık Kulübü üyesi 60 kişi, çocuklar için 23 Nisan etkinliği düzenledi.

İlçenin bin 80 rakımlık tepesinden uçuş alan üyeler, ilçe semalarında bin 800 metre yükseklikte çocuklarla birlikte seyir yaptı.

Kulübün Başkanı Bülent Yüksel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bölgede üç gündür yaza "merhaba" demek amacıyla kulüp kampta bulunduklarını ve üyelerinin bin 800'lü rakımlara çıktığını söyledi.

23 Nisan çerçevesinde gönüllü çocukları uçurduklarını söyleyen Yüksel, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde hem çocuklarımızı hem de yöredeki halkı paraşütle uçuruyoruz. Hava uçuş için çok güzel." dedi.

Bölgeye Türkiye'nin neredeyse tüm illerinden 60 pilotla geldiklerinin altını çizen Yüksel, şöyle konuştu:

"Sakarya, Samsun, Yalova, İstanbul ve birçok ilden gelerek burada ailelerimizle kamp kurduk. Çocuklarımıza güzel bir 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hediyesi verdik. Onlar için de güzel bir deneyim oldu. Hem bayramı kutluyor hem de güzel vakit geçiriyoruz. Çocuklarımız yukarıda çok mutlular. Gökyüzü ile tanışıyorlar."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.