Düzce

Bakan Özlü toplu açılış törenine katıldı

16:58 08 Haziran 2018
Bakan Özlü toplu açılış törenine katıldı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce'nin Akçakoca ilçesinde toplu açılış törenine katıldı, esnafı ziyaret etti.

Bakan Özlü, ilçede yapımı tamamlanan Kent Meydanı, İstiklal Harbi Anıtı, Mavi Bayraklı 2 plaj, bebek bakım odaları, yöresel ürünler stantları ve Şehit Ercan Çelik sahasının açılışı dolayısıyla Kaymakamlık alanında düzenlenen programa katıldı.

Burada bir konuşma yapan Özlü, Akçakoca'yı Batı Karadeniz'in incisi olarak gördüklerini söyledi.

İlçenin her bakımdan büyük potansiyelinin olduğuna değinen Özlü, "İlçe tam manasıyla dolu dolu potansiyele sahip. Bu potansiyel sayesinde, Akçakoca'da gözle görünür bir değişim başlamıştır. Akçakoca, kendi kabuğuna sığmayan, sürekli gelişmek ve büyümek isteyen bir ilçe konumuna yükselmiştir." diye konuştu.

Yaz aylarında ilçe nüfusunun büyük oranda arttığına ve nüfusunun 3-4 katı misafir ağırladığına değinen Özlü, bu kadar büyük bir talebin üstesinden gelmenin önemli bir başarı olduğunu söyledi.

Bu noktada ilçeyi tüm dünyaya tanıtmak, ilçe ekonomisini daha da büyütmek için yeni projelere imza atmak gerektiğini vurgulayan Özlü, şunları kaydetti:

"Gururla ifade etmek isterim ki, Akçakoca artık Türkiye markasıdır. Bütün iş adamlarımızla, girişimcilerimizle, belediyemizle ve vatandaşlarımızla, Akçakoca markasını yükseltmek için çalışmaya devam edeceğiz. Belediye hizmetlerimizde, çağın gerektirdiği modern şehircilik anlayışını hayata geçireceğiz. Yapacağımız yatırımlarla Akçakoca'nın turizm, kültür, sanat, spor ve sanayi altyapısını güçlendireceğiz."

Konuşmaların ardından Özlü ve protokol üyeleri kurdeleyi keserek yapımı tamamlanan yatırımları hizmete açtı.

Özlü, daha sonra, Orta Çarşı, Cumhuriyet Meydanı, Atatürk ve İşgören caddelerindeki esnafı ziyaret etti.

Bir otobüs firmasının yazıhanesinde, AK Parti Milletvekili adayı Numan Çabuk için 24 Haziran akşamı tarihli Ankara bileti kestiren Bakan Özlü, bileti Çabuk'a verdi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.