Düzce

Çok acı olay! Anne ve babası öldü, o ise...

14:00 24 Şubat 2019 19 Yorum Var
Çok acı olay! Anne ve babası öldü, o ise...

Düzce'nin Gümüşova ilçesinde, şarampole yuvarlanıp, ağaçlara çarpan otomobilin sürücüsü ve yanındaki eşi öldü, arkada oturan bebek ise yaralanmadı. 112 Acil ekibi, büyük korku yaşayan, anne ve babasının ölümünden habersiz bebeği kucaklayarak, ambulansa götürdü.

Kaza bugün öğlen saatlerinde, TEM yolunun Gümüşova Rampaları mevkiinde meydana geldi. Henüz kimliği öğrenilemeyen sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirdiği 41 BB 948 plakalı otomobil, şarampole yuvarlandı. Ağaçlara çarpan otomobil hurdaya döndü. Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarıyla, kaza yerine itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekipleri, sürücü ve yanındaki eşinin, kaza yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. Aracın arkasındaki pusette emniyet kemeri bağlı olarak oturan bebeğin ise yaralanmadığı belirlendi. 112 Acil ekibi, büyük korku yaşadığı görülen bebeği ambulansa aldı. Bebek, kontrol amacıyla hastaneye götürüldü.

İtfaiye ekipleri ise sürücü ve eşinin cansız bedenlerini, ön tarafı hurdaya dönen araçtan güçlükle çıkardı. Ekiplerin, aracı da çıkarmak için olay yerindeki çalışmaları devam ediyor.

YORUMLAR

19 Yorum Var
  • Yorumcu 5 yıl önce Şikayet Et
    Öncelikle ölenlere ALLAH rahmet eylesin geride kalan başda evlatları ve ailesine sabır versin yalnız şu yorumları az daha bilinçli yazalım yok hız yok müzik ya berabermiydik onlarla belki sağlıkla ilgili birşey oldu belki araçta bir sorun oldu belki yolda bir sorun oldu hemen yargısız hız yüzünden diyelim geçsin bakın bir haber dağa var öğretmene ambulans çarpmış olay yerinde ölmüş yaya geçidi diğeri ambulans ecel geldimi yer zaman farketmiyor lütfen bu konuda bira daha duyarlı olalım
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • ankaralı 5 yıl önce Şikayet Et
    vah yavrum benim melek kuzu anne babaya ALLAHTAN rahmet dilerim
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • kurt 5 yıl önce Şikayet Et
    Kuzum benim Rabbim senin yardımcındır. Allahım seni muhafaza edecektir. Sana bakacak bir ailen yoksa ben sana bakarım Allahın izniyle.
    Cevapla
  • muhammed 5 yıl önce Şikayet Et
    TEM yolunun Gümüşova Rampaları mevkiinde meydana geldi her ay 1 kazanın meydana geldiği yer yetkililer sürekli soruşturma başlatıyor ama icraat yok sürekli kaza oluyorsa bu yolda bir sıkıntı va rdemektir
    Cevapla
  • Niksarlı 1905 5 yıl önce Şikayet Et
    o yolu biliyorum babadamı uyudu acaba yüksek hızda gidilmeyecek bölge ALLAH yardımcısı olsun çocuğun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.