Düzce

Aracında silahla yakalandı, bahanesi polisi şaşkına çevirdi

14:59 05 Mayıs 2019 1 Yorum Var
Aracında silahla yakalandı, bahanesi polisi şaşkına çevirdi

Düzce Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri trafik uygulamasında bir araçta tabanca ve silah ele geçirdi. Sürücünün silahları gelen Ramazan ayını kutlamak için aldığını söylemesi polisleri şaşırttı.

Düzce Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezinde trafik uygulaması yaptı. Valilik Kavşağı'nda denetim yapan ekipler, durdurdukları bir otomobilin arka koltuğunda şarjörlü av silahı olduğunu fark ettiler. Bunun üzerine olay yerine çağrılan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri ile birlikte araçta detaylı inceleme yapan ekipler, otomobilin torpido bölümünde de kurusıkı tabanca buldular. Av silahı ve tabancaya el koyan ekipler, sürücü T.K’yı ifadesini almak üzere Osman Çatana Polis Merkezi’ne götürdüler. T.K.’nin alınan ifadesinde gelen Ramazan ayını kutlamak için silahları aldığını söylemesi polisleri şaşkına çevirdi. 

"Ramazan ayı huzur ayıdır, huzuru bozmayın" 

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ise, Ramazan ayının huzur, sükunet, sabır ayı olduğuna dikkat çekerek, Ramazan ayını kutlama bahanesiyle havaya silahla, tabancayla ateş etmenin insanları tedirgin ettiğini, bunun da Ramazan ayının manasını bozduğunu vurgulayarak, toplumun huzur ve sükunetini kimsenin bozmasına izin verilmeyeceğini dile getirdiler. 

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Kayhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Buranın böyle bir adeti var şaşılcak bişey yok yanlışmı yanlış
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.