Düzce

Annenin sözleri kan dondurdu: Bu öldü, bunu alın

07:45 19 Kasım 2019 4 Yorum Var
Annenin sözleri kan dondurdu: Bu öldü, bunu alın

Düzce’de, E.K. adlı kadın, eşi A.K. ile birlikte, 8 günlük bebeğinin cansız bedenini "Bu öldü, bunu alın" diyerek hastaneye getirdi.

Düzce merkeze bağlı Musababa köyünde yaşayan E.K. ve eşi A.K., 8 günlük erkek bebeklerinin cansız bedenini Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne getirdi. İddiaya göre E.K., "Bu öldü. Bunu alın" diyerek, bebeğin cansız bedenini acil servis personeline teslim etmek istedi.

Hastane personelinin haber vermesi üzerine gelen jandarma ekibi, çifti ifadelerini almak üzere karakola götürdü.

BEBEĞİ EMZİRİRKEN UYUYA KALMIŞ

Düzce'de, 8 günlük bebeğinin ölümünün ardından gözaltına alınan anne A.K. jandarmada verdiği ifadesinde olayın nasıl yaşandığını anlattı. Anne A.K. ifadesinde bebeğini emzirirken uyuya kaldığını söyledi. Annesinin emzirdiği bebeğin boğularak öldüğü belirlenirken, yapılan otopside de bebeğin ölümüne dair farklı bir duruma rastlanılmadı. Bunun üzerine jandarmada tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen A.K., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • Kolakı 4 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl serbest bıraılır ya. Yuh yuh
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • zmc 4 yıl önce Şikayet Et
    Başında büyüğü yok, cahil çocukların çocuğu olmuş, sonra bilgisizlik ve cehalete bebelerini kurban vermenin ürkekliği, şoku ile ne yapacaklarını şaşırmış gariplerim. Büyük aile yapısının yok olmasının sonuçları yeni yeni çıkıyor. Allah kimseyi garip bırakmasın, kimsesizlik zordur.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • izmir-doğru söyler 4 yıl önce Şikayet Et
    önceden bir yakınımız öldüğünde 3-4 ay televizyon açılmazdı.1 ay akrabaları ağlardı.3 gün hiç durmadan ağlar ve insanlar bayılırdı.şimdi cenaze günü televizyon açılmış ağlama yok herkes rahat günlük muhabbetlere devam çok rahat olduk ruh öldü galiba hissizleştik manevi hücreler öldü
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • lalapaşalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunu alın yenisini verin der gibi.BİZ NEREYE GİDİYORUZ.MERHAMET ANAÇLIK EVLATLIK ÖLDÜ.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.