Düzce

Corona şüphesinden kızını hastaneden kaçırmıştı, test sonucu belli oldu!

08:02 16 Mart 2020 7 Yorum Var
Corona şüphesinden kızını hastaneden kaçırmıştı, test sonucu belli oldu!

Almanya'dan 12 gün önce Düzce'nin Gölyaka ilçesine dönen ailenin 5 yaşındaki kızları Ş.F., ateş ve boğaz ağrısı şikayetiyle götürüldüğü hastanede Corona Virüs şüphesi ile başka bir hastaneye sevk edileceği sırada babası Ü.F. tarafından kaçırıldı.

Polis, otomobili durdurup küçük kızın hastaneye götürülmesini sağladı. Bir anlık panikle böyle bir şey yaptığını söyleyen Ü.F. serbest bırakıldı. Düzce Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, beş yaşındaki kızın test sonuçları negatif çıktı.

Düzce Valiliği koronavirüs şüphesiyle tedavi altına alınan çocukla ilgili şu açıklamada bulundu:

"12 gün önce Almanya'dan yurda dönüş yapan 5 yaşındaki çocuk hastada ateş ve öksürük şikayeti olması nedeniyle tedbir amaçlı Düzce Atatürk Devlet Hastanesine yatışı yapılmış olup, alınan numuneler referans laboratuvarına gönderilmiştir. Yapılan test sonuçları negatif çıkmıştır."

YORUMLAR

7 Yorum Var
  • KEMAL 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne geri zekalı insanlar var . APTAL HERİF HASTANEDEN KAÇIRINCA KURTULACAK MI?
    Cevapla
  • Yavuz 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu salgından en az etkilenebilmek için devletimizin koyduğu tedbirlere titiz uyulursa olur. Sonuçta bu tedbirler uzman sağlık kurulu tarafından konulmaktadır.
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Neden çocuğunu hastaneden kaçırır. Tedaviyi evinde yapamayacağın bilebile aklıma şu geliyor; hastalığı başkasına bulaştırmak maksadıyla ve kaos çıkarmak amacıyla bu yüzden örnek olsun diye mutlaka cezalandırılmalı.
    Cevapla
  • kadir keskin 4 yıl önce Şikayet Et
    İtalya'nın Lombardia bölgesinde karantina uygulanacağı haberleri üzerine bazı aklı evvellerde bu hıyar baba gibi bölgeden kaçarak virüsün salgına dönüşmesine sebep olmuşlar okuduğum bir habere göre...bu işin şakası yok,gizleyenlerin kaçanların en ağır cezalara çarptırılacağı topluma açıklanmalı.
    Cevapla
  • canan 4 yıl önce Şikayet Et
    başlarım onun paniğine, hakkında dava açılmalı ve hatta tutuklu bile kalmalı. ülkeyi korumak için onca çaba harcayalım adam gelsin hastalık şüphesi olan kızı kaçırsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.