MTTB'den Üstad'a dev anma

Milli Türk Talebe Birliği, Üstad Necip Fazıl Kısakürek'in ölümünün 110. yıl dönümünde festival havasında bir bir haftayla anma programları düzenliyor.

MTTB'den Üstad'a dev anma
MTTB'den Üstad'a dev anma
GİRİŞ 13.05.2014 15:49 GÜNCELLEME 13.05.2014 15:49
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

PROGRAM DAVETİ

Milli Türk Talebe Birliği aynı anda 3 ilde 20 - 26 mayıs tarihleri arasında 7 gün boyunca Necip Fazıl Kısakürek'i "ÜSTADIN İZİNDE" İsimli programlarla anacak. Tiyatro, panel, resim sergisi, şiir dinletisi ve konserlerin yer alacağı programları ilk defa analiz14 farkıyla okuyucularımıza sunuyoruz. 7 Gün Boyunca ilimizde düzenlenecek olan programlara devlet erkanından bir çok ismin katılacağı da söylentiler arasında. Tarım eski bakanı prof. dr. Sami Güçlü koordinesinde düzenlenecek programın taslağını ve afişlerini sizlerele paylaşıyoruz. Detaylı bilgilendirme ve programın detayları MTTB Tarafından yapılacak bir basın toplantısı ile duyurulacak.

Üç ilde (Bolu - Kocaeli - Sakarya) aynı anda farklı birçok programlarla anılacak olan Üstad'ın İzinde programlarının Final programı'da Bolu'da yapılacak ve Uğur Işılak'ın Üstad Senfoni Orkestrası ile son bulacak programlar ülke genelinde ses getireceğe benziyor. Dolu dolu bir hafta Bolu - Sakarya ve Kocaelini bekliyor.

YORUMLAR 1
  • halil uysal 9 yıl önce Şikayet Et
    doğumunun olacak . 110. yıl dönümü necip fazıl 1983 te vefat etti... Allah rahmet etsin....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünyanın konuştuğu operasyon sonrası Kuzey Kore'den 'İran' sürprizi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye!