Şehir ve Düşünce'nin 8. sayısı dopdolu

Esenler Belediyesi tarafından hazırlanan Türkiye’nin ilk Şehir ve Düşünce Dergisi'nin 8'İnci sayısı okuyucularıyla buluştu.

Şehir ve Düşünce'nin 8. sayısı dopdolu
Şehir ve Düşünce'nin 8. sayısı dopdolu
GİRİŞ 17.02.2016 09:54 GÜNCELLEME 17.02.2016 09:54

Esenler Belediyesi Şehir Düşünce Merkezi tarafından yayınlanan "Şehir ve Düşünce" Dergisi'nin sekizinci sayısı çıktı. Şehre dair kalıcı düşünceler ve çözümler üretmek amacıyla hayata geçirilen Şehir Düşünce Merkezi’nin aynı adla yayınladığı derginin son sayısında “Şehir ve Ritüel” konusu ele alındı.

4 ayda bir yayımlanan Şehir ve Düşünce Dergisi'nin 8'inci sayısında Türkiye'nin önde gelen akademisyenleri, şehir ritüelleri üzerine düşüncelerini kaleme aldı. Genel Yayın Yönetmenliği’ni Esenler Belediyesi Şehir Düşünce Merkezi Bilim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mazhar Bağlı’nın yaptığı Şehir ve Düşünce Dergisi'nin yeni sayısında; “Ritüellerin Toplumsal Etkileri", "Dünyadan Ritüel Örnekleri”, “Osmanlı Şehrinden Ritüel Örnekleri”, “Bir Pay-i Taht Ritüeli: Surre Alayı" ve “Türk Sineması'nda Şehir ve Ritüel” gibi çeşitli makale ve denemeler yer alıyor.

Tamamı kuşe kâğıdına baskılı Şehir ve Düşünce Dergisi’nin sekizinci sayısı; Esenler Belediyesi, belediye ek hizmet binaları, Esenler Belediyesi Şehir Düşünce Merkezi, Esenler Belediyesi Gençlik ve Bilgi Evleri (ESGEV) ve kütüphanelerden ücretsiz olarak temin edilebilir.  

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi