Yazarlar Birliği'nde görev değişimi

Uzun yıllardan beri Türkiye'nin kültür ve sanatına önemli katkılar sunan TYB İstanbul Şubesi'nde yeni bir dönem başladı.

Yazarlar Birliği'nde görev değişimi
Yazarlar Birliği'nde görev değişimi
GİRİŞ 20.07.2012 18:38 GÜNCELLEME 20.07.2012 18:38

Beş ay önce yapılan kongrede Dursun Gürlek, Bünyamin Yılmaz, Mahmut Bıyıklı, Şeref Akbaba, Davut Göksu, Saadettin Kaplan, Hüseyin Öztürk, Abdulkadir Emeksiz gibi genç ve tecrübeli isimlerle Yazarlar Birliği İstanbul Şube Başkanlığına seçilen Muzaffer Doğan görevini işlerinin yoğunluğu ve kitap çalışmalarına daha fazla vakit ayırabilmek amacıyla Yönetim Kurulunun yaptığı seçim sonucunda Mahmut Bıyıklı'ya devretti.

Doğan, devir teslim töreninde yaptığı konuşmada; "Mahmut Bıyıklı bu yola beraber çıktığımız genç ve çalışkan bir arkadaşımız. TYB'nin her kademesinde görev yapması hasebiyle önemli bir tecrübeye de sahip. Kendisinin her zaman yanında olacağız. İnşallah güzel çalışmalara imza atacaktır." diye konuştu. Bıyıklı da, Muzaffer Doğan'a bugüne kadar yaptığı çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, yeni dönemde TYB'nin kurumsal kimliğine uygun öncü çalışmalar yapacaklarının müjdesini verdi.
Haberkültür.net ve Seyr FM'de yayın yönetmenliği görevlerinde de bulunan Mahmut Bıyıklı halen Yeni Dünya Dergisi'nin Yayın Yönetmenliği görevini yürütüyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
WSJ: ABD, İsrail'e 1,3 milyar dolarlık yeni askeri desteğe hazırlanıyor
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı