Edirne

Yol kesen teröristlerin doktoru öldürmesi

13:56 07 Eylül 2015
Yol kesen teröristlerin doktoru öldürmesi

Edirne'de görev yapan doktor S.K, Diyarbakır'da teröristlerce öldürülen meslektaşı Abdullah Biroğul hakkında sosyal medya hesabından paylaştığı mesaj nedeniyle görevden uzaklaştırıldı

Kentte görev yapan doktor S.K, Diyarbakır'da yol kesen teröristlerce öldürülen meslektaşı Abdullah Biroğul ile ilgili sosyal medya hesabından paylaştığı mesaj üzerine görevden uzaklaştırıldı.

Biroğul'un Diyarbakır'da karayolunu kesen teröristlerce öldürülmesinin ardından, Süloğlu Toplum Sağlığı Merkezi'nde görevli doktor S.K hakkında, sosyal medyada yaptığı paylaşım nedeniyle disiplin soruşturması başlatıldı.   

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin'in talimatıyla Edirne Halk Sağlığı Müdürlüğünün başlattığı soruşturma sonuçlanıncaya kadar doktor S.K'nın görevinden uzaklaştırıldığı öğrenildi.

Süloğlu Toplum Sağlığı Merkezinde görevli doktor S.K'nın, Biroğul'un teröristlerce öldürülmesinin ardından, sosyal medya hesabından "Kimse kusura bakmasın ama bir doktor olarak sevindim. Kitap okumuş ama cahil kalmış bir insandan kurtuldu dünya" şeklindeki mesajı, Twitter hesabı üzerinden paylaştığı öne sürülmüştü.

Doktor S.K'nın sosyal medya hesabının kendisine ait olduğunu ancak söz konusu mesajı yazmadığını iddia etmesi üzerine Edirne Emniyet Müdürlüğü Bilişim Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğünün başlattığı inceleme ise devam ediyor. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.