Edirne

Gümrük ve Ticaret Bakanı Aşçı, Edirne'de

13:10 09 Ekim 2015
Gümrük ve Ticaret Bakanı Aşçı, Edirne'de

Bakan Aşçı, Kapıkule Sınır Kapısı ve Tır Parkı'nda incelemeler yaptı

Gümrük ve Ticaret Bakanı Cenap Aşçı, Kapıkule Sınır Kapısı ve Tır Parkı'nda incelemelerde bulundu.

Çeşitli ziyaret ve açılışlar için kentte bulunan Aşçı'yı Kapıkule Sınır Kapısı'nda Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Müslüm Yalçın ile gümrük muhafaza memurları karşıladı.

Karşılamanın ardından Yalçın'ın makamına geçen Bakan Aşçı, yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı seçmenler için dün oy verme işleminin başladığını anımsatarak, herhangi bir sorun yaşanıp yaşanmadığını sordu.

Bölge Müdürü Yalçın da oy verme yerlerinin yönlendirmelerinin yapıldığını ve oy verme işleminin sorunsuz devam ettiğini söyledi.

Daha sonra, yapımı tamamlanan Kapıkule Tır Parkı'nın açılışı öncesi son hazırlıkları yerinde inceleyen Aşçı, Gümrük ve Turizm İşletmeleri (GTİ) Ticaret AŞ tarafından kurulan parkı beğendiğini kaydetti. 

Tır şoförlerinin uluslararası geçişlerde kullandığı "dozvola" belgelerini sıraya girmeden "kiosk" aracılığıyla alacağı bölümü de inceleyen Aşçı, kioskun çalışma sistemi hakkında bilgi aldı.

Bakan Aşçı'nın ziyaretlerine, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin ile GTİ Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız da eşlik etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.