Edirne

Ankara'daki patlamaya tepkiler

09:34 13 Ekim 2015
Ankara'daki patlamaya tepkiler

Saadet Partisi Edirne milletvekili adayı Ali Demirkıran, Ankara'da meydana gelen menfur saldırıyı lanetlediğini bildirdi.

Demirkıran, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin özellikle son birkaç aydır artan terör olayları ve menfur saldırılarla karşı karşıya kaldığını belirtti.

Karanlık güçlerin her seçim döneminde farklı bir manipülasyon çabası içerisine girdiğini aktaran Demirkıran, şunları kaydetti:

"Bu kez de Türkiye’nin başkentindeki bir sivil toplantının katılımcılarını kurban olarak seçmişlerdir. Ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmaya yönelik, bu hain çabalara karşı milletiyle ve devletiyle her zamankinden daha fazla sağduyuya ihtiyacımız var. Ülkemiz son dönemde, kanlı bir planın hedefi haline getirilmiştir. Son birkaç haftadır uluslararası arenada yaşanan güç savaşları da dikkate alınınca  meydana gelen bu olay daha da ciddi bir meseledir. Birkaç yıldır uygulanan yanlış dış politik uygulamalar ülkemizi adeta taşeron örgütlerin hedefine koymuştur. Yaşanan bu saldırı ile ilgili de devletimiz, hiçbir şaibeye meydan vermeyerek, bütün yönlerini araştırıp, maşaları ve maşaları tutan elleri ifşa etmelidir. Bu karanlık olayın bir an evvel aydınlatılması ve faillerinin adalete teslim edilmesi en büyük temennimizdir. Ankara'da meydana gelen menfur saldırıyı lanetliyorum." 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.