Edirne

"Jet kravatçı" yeni kravat bağlama stilini tanıttı

15:42 20 Kasım 2015
"Jet kravatçı" yeni kravat bağlama stilini tanıttı

Hızlı kravat bağlaması nedeniyle "Jet kravatçı" olarak anılan seyyar kravat satıcısı Sabahattin Kara, yeni geliştirdiği kravat bağlama tekniğini tanıttı.

Kara, yaptığı açıklamada, geliştirdiği yeni stiliyle rulo haline getirdiği kravatı çekerek tek bir hamleyle saniyeler içinde bağladığını belirtti.

Kendisini dünyadaki 'en hızlı kravat bağlayan kişi' olduğunu öne süren  Kara, "Dünyada benden hızlısı yok, sürekli yeni stiller geliştiriyorum. Bunu sürekli halkımızla paylaşıyorum. Benim daha önceki tekniklerimi biliyorsunuz. Daha önce çevirme stili ile yapıyordum. Şimdi ise çekme stili ile bir teknik geliştirdim. Bunun da özelliği şudur. Elime sardığımı kravatı çektiğimde bağlanmış hale geliyor. Tabi ki bu bana has bir teknik” dedi.

Bağladığı kravatların bir yere takıldığında ortaya çıkabilecek boğulma riskine karşı hemen çözüldüğünü de belirten Kara, “Benim bağladığım kravatlar yüzde yüz güvenlidir. Bazen kravatlar bir yere takılabiliyor. Bu stille bağladığınızda kravat çektiğiniz gibi çözülüyor” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.