Edirne

Taşeron işçilerin kamuda istihdamı

15:44 25 Mart 2016
Taşeron işçilerin kamuda istihdamı

AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe'' Edirne’deki binlerce hem asıl hem yardımcı işlerde çalışan personeli de kapsayan kadro imkanı ülke genelinde 700 bin kişiyi kapsamaktadır'' dedi.

Akmeşe, gazetecilere yaptığı açıklamada, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında gerçekleştirilen 107. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldığını belirtti.

AK Parti hükümetinin taşeron işçilerin alın teri ve nasırlı ellerinin haklarını vermeye kararlı olduğunu ifade eden Akmeşe,konuşmasına şöyle devam etti:

''Taşeronlara kadro hususunda AK Parti hükümeti her zaman olduğu gibi sizin alın terinizin, nasırlı ellerinizin hakkını vermeye kararlı ve hakkınız verilecek. 700 bin taşeron kadroya geçecek, Edirne ve Türkiye’deki tüm taşeron işçilere hayırlı olsun. Edirne’deki binlerce hem asıl hem yardımcı işlerde çalışan personeli de kapsayan kadro imkanı ülke genelinde 700 bin kişiyi kapsamaktadır. Bu konudaki yasal düzenleme önümüzdeki günlerde yapılacaktır.Bir meseleyi de kökten hallettik''

Senelerdir Türkiye'nin ve çalışma hayatının gündeminde yer alan taşeron meselesine radikal bir çözüm ürettiklerini vurgulayan Akmeşe, Türkiye'nin bir tartışma konusunu da kökten bir hamle ile hallettiklerini anlattı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.