Edirne

Keşan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Demirkan:

18:52 26 Nisan 2016
Keşan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Demirkan:

Keşan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mahmut Demirkan, "İlçemizde meydana gelen ölümlü ve yaralamalı trafik kazalarının önüne geçebilmek için trafik kontrolleri sıklaştırılacak." dedi.

Demirkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaz aylarında Keşan'da araç trafiğinin yoğun şekilde kendini gösterdiğini söyledi.

Polis ve jandarma ekiplerinin kontrollerinin artacağını belirten Demirkan, şunları kaydetti:

"Sürücü belgesiz, tescilsiz ve kask takmadan motosiklet ve elektrikli bisiklet kullanan kişilere cezai işlem uygulanıyor. Bu cezai işlemlerin uygulanmasına devam edilecek. Sürücü belgesi olmadan araç kullananlara ve bu kişilerin araç kullanmasına izin verenlere, bin 698 lira, kask takmadan trafiğe çıkan motosiklet sürücülerine 92 lira para cezası kesiliyor. Tescil plakası olmadan trafiğe çıkan motosikletlere ise 199 lira para cezası kesiliyor ve trafikten men ediliyor. İlçemizde meydana gelen ölümlü ve yaralamalı trafik kazalarının önüne geçebilmek için trafik kontrolleri sıklaştırılacak. Sürücülerimizin can ve mal güvenliğinin sağlanması anlamında trafik tedbirleri alarak yola çıkmaları gerekiyor. Tüm sürücülerimize kazasız, belasız yolculuklar dileriz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.