Edirne

Edirne Sağlık Müdürlüğü iftar verdi

22:55 22 Haziran 2016
Edirne Sağlık Müdürlüğü iftar verdi

Edirne Sağlık Müdürlüğü tarafından sağlık çalışanları için iftar programı düzenlendi.

Edirne Sağlık Müdürü Muhsin Kişioğlu, yaptığı konuşmada, sevginin, kardeşliğin ve yardımlaşmanın Ramazan ayında ete kemiğe büründüğünü söyledi.

Edirne Sağlık Müdürlüğünün her yıl geleneksel olarak Ramazan ayında iftar verdiğini ifade eden Kişioğlu, "İftarımıza gelen herkese teşekkür ediyorum. Arkadaşlar oruç bildiğiniz gibi sadece aç kalmak değildir. İftar sofrası da sadece bir öğün yemek değildir. İftarlar da bilik ve beraberliğin, kardeşlik duygusunun geliştirildiği, insanların birbirinde uzaklaştığı bu çağda özellikle beraberliğimizi artıran önemli bir cemiyettir. Biz sağlık müdürlüğü olarak bu tür programları çok önemsiyoruz. Birlik beraberliği ortaya koyan tüm programları da mümkün mertebe yapmaya çalışıyoruz." diye konuştu.

Kişioğlu, iftara katılanların yaklaşan Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramını da kutladı.

Konuşmanın ardından Edirne Vali Yardımcısı Salih Altınok, Edirne'de çalışan ancak Nusaybin Devlet Hastanesi'nde Sağlık Bakanlığı'nın görevlendirmesiyle sağlık hizmeti veren 14 kişilik UMKE ekibine teşekkür belgesi verdi.

Kişioğlu da, Edirne Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Müdürü Ataman Alkan'a çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi takdim etti.

İftara, kurum müdürleri, sağlık çalışanları ve aileleri katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.