Edirne

Başkan Gürkan, muhtarlarla bir araya geldi

11:53 07 Temmuz 2016
Başkan Gürkan, muhtarlarla bir araya geldi

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Ramazan Bayramı nedeniyle muhtarlarla bir araya geldi.

Edirne Belediyesi Protokol Evi'nde muhtarlarla bayramlaşan Gürkan, demokrasinin gerçek temsilcilerinin mahalle muhtarlarının olduğunu söyledi.

Mahalle muhtarlarının hem kendisinin, hem de belediyenin sesi ve kulağı olduğunu ifade eden Gürkan, şöyle devam etti:

''Biliniz ki belediye sizin belediyeniz. Siz demokrasinin gerçek kahramanlarısınız ve doğrudan demokrasiyle seçilmiş insanlarsınız. Bizim içinde çok değerli ve anlamlısınız. Gönlümüzün istediği çok. Ama imkanlar kısıtlı. Bu kısıtlı imkanlarla olabildiğince akılcı ve ortak çözümlerle, yaşanan problemleri ivedilikle çözerek hizmet etmeye çalışıyoruz. Bu hizmette nasıl ki belediye meclis üyelerimiz ve belediye personelimiz gönüllü ve aktif olarak çalışıyorlarsa; 24 mahallemizin 24 muhtarı da, meclis üyelerimiz de, başkan yardımcılarımız da sağ kolum olarak görevlerini yerine getiriyor. Sizler, temsil ettiğiniz mahallerde benim sesim, kulağım, gözüm, yani her şeyimsiniz. Bu anlamda yaptığınız çalışmaları çok takdir ettiğimi bilmenizi isterim. Her istediğimiz yerine gelemiyor. Türkiye'nin ekonomik durumu, belediyenin ekonomik durumu ortada; kısıtlı imkanlarla hizmeti yürütmeye çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz.''

Giresun’da yaşanan helikopter kazasına da değinen Gürkan, şehitlere Allah'tan rahmet, yakınlarına ise başsağlığı diledi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.