Edirne

Edirne'de altyapı çalışmaları

10:49 10 Temmuz 2016
Edirne'de altyapı çalışmaları

Ocak ayında yapılan altyapı referandumunun ardından proje ve ihale aşamalarının tamamlandığını ifade eden Gürkan şunları kaydetti:

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, kent genelindeki altyapı çalışmalarına kısa süre içerisinde başlanacağını bildirdi.

Gürkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaşanan bazı aksaklıklardan dolayı programın iki ay gerisinde kaldıklarını söyledi.

"Referandumdan sonra sürekli çalışmaların ne zaman başlayacağı konusunda bize sorular geldi. Biz programımızın 2 ay kadar gerisindeyiz. O da içme suyu şebeke projesinden kaynaklandı. Sonra onu çözdük. DSİ’nin Kayalıköy’den getireceği ishale hattı ile yeni yapacağı arıtma tesisinin mevcut arıtma tesisi ile entegrasyonunda bir problem yakalandı. Onun çözümü geliştirildi. Geçtiğimiz günlerde o da çözüldü. Böyle ufak tefek aksaklıklar çıkınca tabi süreci uzattı. Ama tabi vatandaş bu beklenti içinde olmakta haklı. Bu alt yapı çalışmaları mutlaka yapacağız. Ne zaman başlarız, tarih vermek çok doğru olmuyor. Tarih verdiğimizde şaşabiliyoruz ama önümüzdeki birkaç ay içinde ihaleleri yapıp kazmayı vurmak istiyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.