Edirne

Edirne Valisi Özdemir, sınırdaki askerlerle bayramlaştı

16:33 12 Eylül 2016
Edirne Valisi Özdemir, sınırdaki askerlerle bayramlaştı

Edirne Valisi Günay Özdemir, Yunanistan sınırındaki birlikleri ziyaret etti.

Vali Özdemir, kendisini karşılayan askerlerle tek tek bayramlaşarak bir süre sohbet etti. Daha sonra sınıra sıfır noktada bulunan kuleye çıkan Özdemir, Yunanistan sınırındaki güvenlik tedbirleriyle ilgili bilgi aldı.

Yunanistan ile Türkiye arasında sınır boyunca ilerleyen Arda ile Meriç nehrinin birleştiği noktadaki Arda Sınır Bölüğünü de ziyaret eden Özdemir, buradaki askerlerin bayramını kutladı.

Bölgede incelemelerde bulunan Vali Özdemir'e 54’üncü Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Salim Afgün, Edirne Emniyet Müdürü Adnan Armağan Erdoğan ve Jandarma Komutanı Albay Kamuran Ersan da eşlik etti.

Özdemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, bayramın birinci gününü Edirne'de huzur ve barış içerisinde kutladıklarını belirtti.

Tüm Edirne halkının bayramını kutlayan Özdemir, vatandaşların sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirebilmesi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini vurguladı.

Vatandaşlardan özellikle trafik kurallarına uymalarını isteyen Özdemir, ''Çünkü bayramlar her zaman bizim en sevinçli günlerimiz olmasına rağmen maalesef zaman zaman bayramlarda üzücü can kayıplarıyla karşılaşıyoruz. Bu da bizi bayramlarda üzüyor. Onun için ben özellikle hemşehrilerimden kurallara uymalarını ve bu konuda da dikkatli olmalarını temenni ediyorum'' diye konuştu.

Vali Özdemir, Çocuk Sitesi, Huzurevi, İl Jandarma Komutanlığı ile Cumhuriyet Polis Karakolu'nu da ziyaret ederek buradakilerle bayramlaştı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.