Edirne

TÜ'de yeni akademik yıl

09:28 28 Eylül 2016
TÜ'de yeni akademik yıl

Trakya Üniversitesi (TÜ) Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, 2016-2017 akademik yılın başlaması dolayısıyla mesaj yayımladı.

Tabakoğlu, mesajında, üniversitelerin ülkeye ve uluslararası camiaya binlerce yetenekli, donanımlı, geleceğe umutla bakan mezunlar verdiğini belirtti.

TÜ'nün bu yıl da geçmişten aldığı gelenekleri, yüksek bilimsel standartlarıyla yeni bir akademik yılı açtığını aktaran Tabakoğlu, şunları kaydetti:

"Akademisyenleri, öğrencileri ve idari personeliyle mensubu olmaktan gurur duyduğumuz Trakya Üniversitesi, bu yıl da bilimsel, kültürel ve sosyal alanlarda yakalayacağı başarılarıyla adından söz ettirecek, bölgemize ve ülkemize artı değerler üretmeye devam edecektir. Yaşadığımız coğrafyayı tanıyan, dünyayı en iyi şekilde yorumlayan, global bir bakış açısıyla kendini yenileyen öğrenciler yetiştirmek, şüphesiz her anlamda bizi gururlandırmaktadır. Bu haklı gururla üniversitemize yeni gelen öğrencilerimize, hoş geldiniz, diyor, ailelerini ve yakınlarını en içten dileklerimle tebrik ediyor, akademik ve idari personelimize başarı ve huzur dolu bir akademik yıl diliyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.