Edirne

KTSO'dan Keşan Belediyesine ziyaret

10:22 30 Ekim 2016
KTSO'dan Keşan Belediyesine ziyaret

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustfa Helvacıoğlu, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan'ı ziyaret etti.

Helvacıoğlu, ziyarette, Özcan'ı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Keşan Belediyesinin Marmara Belediyeler Birliği'ndeki proje yarışmasından üç ödül kazandığını anımsatan Helvıcıoğlu, şunları dile getirdi:

"Yaklaşık 1 ay önce Keşan’ın başarı hikayesinin ödüllendirildiği bir organizasyonu tebrik etmek için geldik. İkinci başlığımızda Keşan Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz ile ortak hazırladığımız istihdam destekli projemiz bilgi alışverişinde bulunmak üzere buradayız. Proje 1 Kasım'dan itibaren başlayacak. Bu iki başlıkla ilgili ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Birinci başlığımız Keşan Belediyemizin büyük çabaları, emekleri, özverileri ile üç tane projenin İstanbul'da yapılan ödül töreninde Keşan'ın ismini üç kere kürsüye çıkararak ödül almasına sebep olan, Sayın Başkanımızın şahsında belediyemizi ve ekibinizi tebrik ediyoruz."

Helvacıoğlu, şöyle devam etti:

"Bir STK olarak iş dünyası olarak bununla da gurur duyduğumuzun altını çiziyorum. Yapay resifle, Çok Amaçlı Pazaryeri Projesi'nin hayata geçirilmesi Keşan'da bir memnuniyet yarattı. Açılış öncesi ödülün kazanılması da size bir gurur kaynağı oldu. Siz derken hepimizi temsil ettiğiniz için size diyorum. Etrafının da düzenlenmeleriyle beraber, bugünlerde oralarda yüzler gülüyor. Türkiye’de ve şehrimizin diğer noktalarında ekonomik kriz yaşanırken, bu kış nasıl geçecek konuları gündeme gelirken, o semtte ve o semtin etrafında umut var. Sabahta gezdim orada insanların o yüzündeki umudu ve mutluluğu gördüm. 10 yıldır yapılmayı bekleyen bir proje ama bu haliyle en iyi şekilde verimliliğe dönüştürmek ve size destek olmak için de her zaman size görüş ve düşüncelerimizi belirtmeye hazırız. Bu konuda size teşekkür ediyor ve tebrik ediyorum. Her zaman yanınızdayız."

Özcan da vatandaşlara hizmet etmek ve Keşan'ı daha iyi yerlere taşımak için çalışmalara devam ettiklerini belirterek, Helvacıoğlu'na ziyaretinden dolayı teşekkür etti.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.