Edirne

Edirne'den kısa kısa

14:36 24 Şubat 2017
Edirne'den kısa kısa

AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe, Enez ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Akmeşe, Enez Kaymakamı Elif Canan Tuncer Ersöz, Enez Belediye Başkanı Abdullah Bostancı, AK Parti Enez İlçe Başkanı Nedim Uzun ve MHP Enez İlçe Başkanı Sezer Çalışkan'ı ziyaret etti.

Akmeşe, ziyaretlerinde ilçenin kalkınması için görüş alışverişinde bulundu.

-Süloğlu'na yeni park

Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran, ilçede çocuk oyun gruplarının ve spor aletlerinin bulunduğu yeni bir park yapıldığını bildirdi.

Ormankıran, yaptığı yazılı açıklamada, park inşa çalışmalarının aralıksız sürdüğünü söyledi.

İlçeye güzel bir alan kazandırdıklarını belirten Ormankıran, ‘’Halkımızın ve çocuklarımızın huzurlu bir şekilde boş vakitlerini geçirebilecekleri parkımızın yapım çalışmaları devam ediyor. Her şey daha güzel bir Süloğlu için’’ ifadelerini kullandı.

-"Keşan'ın girişimciliği meşhur"

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan'ın girişimciliğinin meşhur olduğunu belirtti.

Helvacıoğlu, ilçedeki bir restoranda düzenlenen toplantıda, Keşan'da genç girişimcilerin arttığını söyledi. İlçenin dinamik bir nüfus yapısına sahip olduğunu belirten Helvacıoğlu, "Bu ülkenin mayasında girişimcilik var. Bizim yeraltı zenginliklerimiz, doğalgazımız yok. Bizim girişimciliğimiz var. Keşan’ın da girişimciliği meşhur. Yani Trakya’nın en girişimci noktasındasınız. Bu konuda hiç mütevazi olmak istemiyorum." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Helvacıoğlu, uluslararası fuarlara katılan oda ve borsa temsilcilerine takdir belgesi takdim etti.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.