Edirne

TGD'nin yarışması

10:42 17 Nisan 2017
TGD'nin yarışması

Trakya Gazeteciler Derneği (TGD) Başkanı Orhan Doğan, merhum Gazeteci Hüseyin Solmaz Gazetecilik Yarışması için eser gönderme süresinin 28 Nisan'da sona ereceğini hatırlattı.

Doğan, yaptığı yazılı açıklamada, yarışmaya katılım süresinin kısaldığını, eser göndermek isteyenlerin acele etmesi gerektiğini bildirdi.

Sürenin 28 Nisan Cuma saat 17.00 itibariyle sona ereceğini anımsatan Doğan, şunları kaydetti:

"Edirne merkezden katılacaklar eserlerini bizzat her gün saat 12.30 -13.30 arası dernek binasına ya da Sonhaber Gazetesine getirip yetkiliye teslim edeceklerdir. Çorlu, Çerkezköy, Malkara, Saray, Süleymanpaşa, Marmara Ereğlisi, Şarköy, Hayrabolu ve Tekirdağ merkezden katılacaklar eserlerini Mehmet Yirun'a, Keşan, İpsala, Çanakkale ve Gelibolu’dan katılacaklar eserlerini Keşan Önder Gazetesinde Cengizhan Aktan'a, Uzunköprü’den katılacaklar Adalet Gazetesinden Adnan Karakaya'ya Lüleburgaz, Babaeski ve Kırklareli'den katılacaklar ise eserlerini Babaeski’de Yönetim Kurulu Üyemiz Metin Karakuş'a teslim edeceklerdir. Ben arkadaşlarımı süre konusunda tekrar uyarıyorum.Çünkü az bir zaman kaldı süre uzatımına da gidilmeyeceği için arkadaşlarımızın bu konuda daha duyarlı olmaları gerekiyor."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.