Edirne

Keşan'dan kısa kısa

11:43 04 Mayıs 2017
Keşan'dan kısa kısa

CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı ve Yenimuhacır Belde Belediye Başkanı Recep Ordu, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan'ı makamında ziyaret etti.

Pekcanlı, ziyarette, Ankara'da gerçekleşen CHP İl Başkanları toplantısı ile ilgili bilgi verdi.

Referandum çalışmalarından dolayı Özcan'a ve ilçedeki partililere teşekkür eden Pekcanlı, "İl başkanları toplantımız da gayet başarılı geçti. Burada referandum sonuçları ile ilgili detaylı bir açıklama ve toplantı sonuç bildirgesi yayınlandı." dedi.

Özcan da ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, Pekcanlı'ya çalışmalarında başarılar diledi.

- Atatürk Spor Tesisleri'ndeki çalışma

Keşan Belediyesi Atatürk Spor Tesisleri'nde yaz sezonu için bakım çalışmaları yapıldığı bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, yoğun geçen kış mevsiminde yıpranan hasar gören spor salonu ve stadın dış cephe boyalarının yapılmaya başlandığı belirtildi.

Spor tesisi çevresinde çevre düzenleme çalışmalarının devam ettiği aktarılan açıklamada, "Çim yüzeyli futbol sahası bakıma alındı, gübreleme ve sulama işlemlerine geçildi. Aynı zamanda yaşam yerlerinin temizlik ve bakımları da yapıldı. Semt sahasında aynı çalışmalar yapılırken, saha ışıklandırılmasına led projektörlerle takviye yapıldı. Keşan Belediyesi sportif kursları da hafta içi ve hafta sonları yoğun bir katılımla devam ediyor." ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.