Edirne

Edirne'den kısa kısa

17:38 20 Mayıs 2017
Edirne'den kısa kısa

Edirne'de, "20. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali"nin ardından film gösterimi yapıldı ve sinemada kadın konulu söyleşisi gerçekleşti.

Edirne Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye ve Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği işbirliğinde kentteki bir alışveriş merkezinde bulunan sinemada Mustang adlı film gösterime sunuldu.

Film gösteriminin ardından oyuncu Ayten Uncuoğlu, yönetmen Gülen Güler, Yapımcı Derya Tarım ve film firmasından Melek Ufuk sinemada kadın söyleşisini gerçekleştirdi.

Etkinliğe, Edirnre Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu ve kadınlar katıldı.

Yarın 11.30'da Tereddüt ve saat 13.30’da Paris Beyazı filmleri ücretsiz olarak izleyiciyle buluşacak.

-Milli heyecan Edirne'de de yaşanacak

Edirne Belediye Başkanlığı'nca THY Euroleague Final-Four'un finalinde Yunan ekibi Olympiakos ile karşı karşıya gelecek Fenerbahçe'ye destek için Saraçlar Caddesi’ne dev ekran kurulacak.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, yarın saat 21.00’de Edirnelileri Saraçlar Caddesi’ne davet etti.

THY Euroleagu Final-Four'da Real Madrid'i 84-75'le geçen Fenerbahçe adını finale yazdırdı.

Sarı-lacivertlilerin rakibi, CSKA Moskava'yı mağlup eden Olympiakos oldu. İki takım arasında oynanacak olan maç için Edirne Belediyesi, Saraçlar Caddesi’ne dev ekran kuracak.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.