Edirne

Şırnak'ta meydana gelen helikopter kazası

15:58 01 Haziran 2017
Şırnak'ta meydana gelen helikopter kazası

Son günlerde yaşanan olaylarda çok sayıda askerin şehit olduğunu ifade eden Özkan, şöyle konuştu:

MHP Edirne İl Başkanı Hakan Özkan, Şırnak’ın Şenoba ilçesinde meydana gelen helikopter kazasının tüm Türkiye’yi derin bir üzüntüye sevk ettiğini bildirdi.

Başkan Özkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, terör örgütüne yönelik yürütülen operasyonların kararlılıkla devam etmesi gerektiğini söyledi.

"Türk Silahlı Kuvvetleri’nin üst komuta personelinden oluşan bir heyet iftar yapıp havalandıktan sonra helikopter kaza yaptı ve 13 şehidimiz var. Son günlerde şehitlerimiz arttı. TSK, Güneydoğu’da terör örgütüne karşı büyük bir operasyon yapıyor. Güneydoğu’da terörün bitmesi için askerimiz elinden ne gelirse yapmaya çalışıyor. MHP olarak bu yapılan operasyonları sonuna kadar destekliyor ve arkasındayız. Yaşanan olaylar sonrası hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ülkemizin başı sağ olsun. Türk milleti bu terör belasından eninde sonunda kurtulacaktır. Bu terör bitirilecektir. Son günlerde yapılan bu operasyonlar bunun işareti. Yapılan kuvvetli operasyonlarla terör örgütüne büyük darbeler indirilmiştir. Umarım bu operasyonlar devam eder ve terör belası ülkemizden atılır."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.